0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Колан за стягане на батерии
« Отговор #20 -: Март 29, 2006, 22:20:25 pm »
Мини_маус, днес съм щедра и ти преотстъпвам патента по темата за една година напред. Като ти се пише, пусни една "Тема за КЮЧЕКА-втори сезон" в На кафе-то, дано развесели момичетата както онази  преди година. :D
Alexandra
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #21 -: Март 29, 2006, 23:10:34 pm »
Мари,
и аз се поразвеселих с темата, супер е:)))).  тъй като не видях да е отворена нова тема за гюбеците, си позволих тук да напиша и своето мнение. Голям майтап, а с кючека продължаваш ли?
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
« Отговор #22 -: Март 30, 2006, 00:02:17 am »
Цитат на: rally_g
Мари,
а с кючека продължаваш ли?

Ми продължавам ми! Аз, ако не е кЮчекът, досега да съм фърлила топа. :lol:
Alexandra
« Отговор #23 -: Март 30, 2006, 07:54:31 am »
Мари, с огромно удоволствие ще поддържам темата, но ти я пусни и то по-скоро, защото усещам растящия интерес у момичетата. Хайде-очакваме `танцът на живота`/така беше наречен бели данс  от руска танцьорка, ще опитам да намеря линка, май Шишкова беше, не съм сигурна...../
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #24 -: Март 30, 2006, 09:59:29 am »
Ми продължавам ми! Аз, ако не е кЮчекът, досега да съм фърлила топа. :lol:[/quote]

:balk_47: . На това му викам ентусиазъм.  Ама пък аз каквато съм схваната, никак не ме бива в кючеците, но тук покрай вас, току виж съм живнала :D
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #25 -: Март 30, 2006, 10:28:53 am »
Мари шери, четох досега темата в дир-а и умрях от смях:-))) Ама си напълно права - айде довечера пускам арабските дискове и почвам да въртя гюбеци на милото - ум ще му зайде, честно ви казвам:-)))))

Той милия си мисли, че слушам само хард рок и метъл, та не ми знае способностите:-))))))))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!