0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Колан за стягане на батерии
« -: Март 28, 2006, 21:28:58 pm »
Здравейте, искам да попитам в случай, че някой знае как се отразява такъв колан. Подариха ми такъв, който чрез електрически импулси провокира съкращение на мускулите с цел стягането им. Не знам дали по някакъв начин няма някакво отрицателно въздействие върху възпроизводителните ми органи, когато си го слагам на корема. Някой знае ли нещо по въпроса?
*
« Отговор #1 -: Март 28, 2006, 22:28:16 pm »
Аз знам по въпроса. Имам такъв уред и в упътването пише, че е забранено използването му при бременност. За да си напълно стриктна, това значи да не го използваш от овулацията си нататък. Но аз мисля, че и изобщо не бива да се ползва от жена, която смята да забременява. Ще отслабваме и ще се стягаме след като родим. :wink:
Alexandra
« Отговор #2 -: Март 28, 2006, 22:40:03 pm »
Аз пък зная, че този род колани не помагат особено на мускулатурата и я правят ленива. Абе ако целта е отслабване да си го кажем направо- без тренировки и упоритост не става...  
Противопоказно ми се вижда, ако се бебеправи!!!!!!!! :roll:
« Отговор #3 -: Март 28, 2006, 23:06:20 pm »
Здравей, аз също знам че не е желателно да се използва щом правите бебе. Дори във фитнес залите, масажорите са забранени за жени, не позволяват да се слагат на корема.
По въпроса дали действа този уред - НЕ, имам подобен -никакъв ефект.

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #4 -: Март 29, 2006, 07:27:26 am »
Момичета, дайте да днуснем по един кючек, танца може да се отрази по-добре на мускулите :lol:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #5 -: Март 29, 2006, 07:35:40 am »
Аз имам такъв уред.Употребата му е противопоказна при бременност.
А и  изобщо няма ефект от него.Дори минимален.Съкращава мускула,но неправи мускули.Само ще си загубиш времето.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #6 -: Март 29, 2006, 08:27:04 am »
Аз пък изобщо се чудя на тези уреди, то бива мързел ама чак пък толкова. Все си мисля, че такова изкуствено съкращаване на мускулите не може да бъде много полезно. Друго си е тренировката! А при бременност естествено, че не се препоръчва, както не се препоръчват и електрически одеала, възглавници и т. н., които създават ел. магнитно поле. Ако става въпрос коремни преси също не се препоръчват при бременност и във втората фаза на цикъла, когато тя може да се предполага.
« Отговор #7 -: Март 29, 2006, 08:59:20 am »
Цитат на: cygnus
Аз пък изобщо се чудя на тези уреди, то бива мързел ама чак пък толкова. Все си мисля, че такова изкуствено съкращаване на мускулите не може да бъде много полезно.

Съгласна със Сигнусчето
Скоро ми попадна снимка от рубрика "Only in America": стълбище към фитнес клуб, половината от което е заето от ескалатор, движещ се явно в посока нагоре, понесъл към залата доста едър посетител със спортен сак на рамо. Наистина само в Америка може да се види такова нещо, а и за тях се измислят всички тези 'чудеса' на домашното отслабване. Те да си им вярват и да им се връзват.
Момичета, поне нощем изключвайте GSM-ите си!!!
*
« Отговор #8 -: Март 29, 2006, 09:55:07 am »
и аз мисля като другите моми4ета не те стяга изобшто  тренирожкато му е маиката а ако пражире бебе по добре несе натварваи яж  повечве плодове и зеленчуци без мазно и тестяно вредно е . УСПЕХ :balk_185:  :balk_186:
« Отговор #9 -: Март 29, 2006, 10:59:33 am »
Цитат на: lady_11
Момичета, дайте да днуснем по един кючек, танца може да се отрази по-добре на мускулите :lol:

Напълно съгласна с теб:-))) Знаете ли, че в Малееви има курсове по ориенталски танци??? Не става въпрос за кючека, такъв какъвто се танцува по масите в БИАД (например), а за истински арабски / турски кючек, гюбек или както там искате го наречете...

Аз бая съм се замислила дали да не ходя:-))))))

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #10 -: Март 29, 2006, 11:09:10 am »
Рали, аз съм ходила на Малееви, курсът се казва Belly Dance, инстурктурката - Ива и е много хубаво. Но на мен и мястото, и времето не ми бяха удобни, затова се отказах. Иначе, горещо го препоръчвам, като повечето от момичетата си носят от тези кърпи, обшити с парички и др.дрънкулки, връзва се шалът на краъста и като танцуваш се получава хем по-красиво, хем-музикално оформление:)))
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #11 -: Март 29, 2006, 11:12:44 am »
Адаш, и на мен ми е неудобно мястото и времето и точно затова още се прошматквам, а много ми се ходи....

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #12 -: Март 29, 2006, 12:52:59 pm »
Аз специално си мисля, че този колан като създава някакъв ток и предизвиква съкращение на мускулите, дали пък няма да има някакво действие, което да подпомага в случай, че има някакъв проблем, като запушване на тръби например. Знам, че даже в такива случаи пращат на физиотерапия за да се подобри положението. Иначе в случай на бременност също мисля, че не трябва да се използва.
« Отговор #13 -: Март 29, 2006, 13:30:58 pm »
Цитат на: rally_pat

Напълно съгласна с теб:-))) Знаете ли, че в Малееви има курсове по ориенталски танци??? Не става въпрос за кючека, такъв какъвто се танцува по масите в БИАД (например), а за истински арабски / турски кючек, гюбек или както там искате го наречете...

Аз бая съм се замислила дали да не ходя:-))))))

Съвсем отнесохме темата, ама ..да си кажа-бели данс си е цяло изкуство.Но При Малееви клони точно към кючека.Аз не бих си дала парите за това.Всъщност за бели данс има няколко основни движения ,които после се `доукрасяват` от личностната пластичност на танцуващата.Има интересни филмчета в датата. :D
« Отговор #14 -: Март 29, 2006, 14:36:59 pm »
Мини-то, давай линкове за датата, да видим за какво иде реч:-)

*
« Отговор #15 -: Март 29, 2006, 14:48:21 pm »

Ех, лейди.... помниш ли Мари каква тема беше пуснала за Кючека, в дир-а...
 :lol:
Такова настроение ми беше създала...за седмици напред.
Жалко че не си я копирах, сега ме е малко яд, щото  търсачката ИЧ не работи...и не мога да я изровя....
Ама Марито ми обеща скоро пак да напише нещо свежо... :lol:

По темата за електрическите колани за отслабване.
Аз съм против. Така не се отслабва и не се стягат мускули.
Требе си движение (яко) и гимнастика...
И съм много против тия електрически импулси вече навсякъде около тялото. Това няма нищо общо със физиотерапията.

Мацки, чист въздух и движение му е цаката.
Тя се прави при друга (висока) честота на тока... и тогава нищо, ама нищо не ти трепере, нищо не се усеща (физически), но има въздействие върху органите на някво по-друго ниво.

Ум не ми го побира, къкъв ефект (май само рекламен) може да има от тези "пеперудки"...ако човек не се раздвиши, да си учести дишането, да подобри кръвопотока... и след това да усети ефекта от прилива на ендорфините, които се освобождават при активно движение.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*

Anonymous

« Отговор #16 -: Март 29, 2006, 15:44:35 pm »
Цитат на: Rommi

Ех, лейди.... помниш ли Мари каква тема беше пуснала за Кючека, в дир-а...
 :lol:

А бе помни тя, как да не помни. Но напоследък не е в настроение Лейдито ни и стреля напосоки. :roll:

Ама каква цикличност само. :lol:  Преди година ние стигнахме до великото прозрение, че кючекът е изключително полезно нещо. Сега им е ред на младите да откриват топлата вода. :lol:

Мари
« Отговор #17 -: Март 29, 2006, 18:12:29 pm »
http://store3.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/
Има и още линков, само да ги изровя.Движенията наистина  са лесни, а като усвоите базовите такива-ехе-е-е-е, :P да се похвалите.
Мари, кажи за култовата тема в дир-ника :wink: , че съм любопитка. :P
*

Anonymous

« Отговор #19 -: Март 29, 2006, 21:23:53 pm »
Мари-и-и-и-и, обърнахме темата за коланите в кючек-сеир. :D Прочетох твоята тема, инспирирана от кръшните движения. :D Направо ме заля вълна от емоции,не-е-е, цунами беше, ама на талази :wink: ....
Ще ми се да пиша още по темата за бели денс ама разводнихме другата, така че Мари ако има желание да пусне новичка. :P