Здравейте момичета.Честито на първите, които получиха одобрение.Използвам случая да се включа и аз с един въпрос по така актуалната през последните месеци тема за одобрението по форда.Аз лично съм с доста по-заден номер по реда на записаните-след 1000.След като мина месец от записването се обадих и зададох напълно нормален за мен въпрос на дамата, която приема молбите-дали може да ми каже до кой номер са стигнали в разглеждането, тъй като доколкото правилно си спомням четох в устава на фонда, че в едномесечен срок трябва да дадат сведение за резултата, т.е. дали си одобрен или не.Разбира се отчитам факта, че както повечето неща в България същинското разглеждане започна по-късно, че моблите са много. Останах доста неприятно изненадана от отговора, който получих от другия край на жицата-"вие кой номер сте?" И като разбра че определено не съм от първите- "ооо... чаакайте-ще ви се обадя, когато имаме резултат.Аз отново настоях-"... до кой номер сте стигнали ми кажете поне, не питам дали съм одобрена или отхвърлена? ..И отново последва"любезен" отговор-"мисля, че вече ясно се изразих, че ще ви се обадим" и ми затвори телефона. Обръщам се към Вас за съвет-не е ли нормално да питаш, да се интересуваш, нима на тази госпожа не и се плаща, за да ни информира. В крайна сметка звъним не защото си нямаме друга работа, а защото се надяваме, защото е в реда на нещата не да седиш и да чакаш, а да се интересуваш и поне да ти се даде някакъв ориентир във времето. Ако някой се е сблъскал със същия проблем нека ми пише.Тук е мястото да се подкрепяме и да вярваме, че всички имаме равен шанс, и че всички имаме право да получим помощ в борбата ни да имаме дете.