по повод това какво се случва на одобрените момичета след започване на процедура: вчера ми беше 1ви ден от стимулацията. от клиниката където провеждом опита ми дадоха да попълня заявление и декларация, към които беше приложена фактура на ст/ст 2000лв издадена към Фонда. обясниха ми, че на 2рия ден от стимулация най-късно се попълват тези документи и се подават от клиниките във Фонда.
Иначе препаратите, които прилагаме са Оргалутран 1/2, Пурегон 300 и Гонал 225.
Как Фонда определя на каква стойност фактура да отпусне ... Може примерно в процеса на работа да се наложи да се ползват неща допълнително ...
Не съм искала да обидя или засегна когото и да било !!!Въпросът ми беше по - скоро от любознателна гледна точка , опитвах се да разбера какъв е принципа и понатам вече разбрах , че се отпуска първоначално 40 % Аванс.
Не оспорвам сумата , която е отпусната , и бих се радвала ако нямаше този праг до 5000 лв., а напротив , ако всички имахме шанс да опитваме докато чудото стане !!!!
Не искам някой да ме обвинява в неща , които не съм си и помислила , а чисто човешки , като чакаща както вас , зададох въпроса си !Хванах думите на
Луиза просто защото те провокираха моето чудене относно принципа на плащане !
Това е.Извинявам се на Луиза ако е прозвучал поста ми като дразнене , заяждане , злобеене или каквото и да било друго , далеч съм от такива чувства , особено когато целта на всички ни е - детенце!!!