Ооо, щом обикновената е правена в Цибалаб, непременно направете нова в клиника по стерилитет, и си поискайте и морфология по Крюгер, щом са кът финансите (ех, пустити финанси )
Успех
Искам и аз да потвърдя това което са написали другите момичета.
Нашта направена в Цибалаб е пълна смехория.
Само за сравнение.
в инвитро-клиника:
45% нормокинетични
8% нормална морфология (по крюгер)
в Цибалаб
5% нормокинетични
95% с нормална морфология.
Направете такава за 55лв, в една от двете клиники където правят такава. На този етап може да си спестите 140 лв. за още по-разширената спермограма, която се прави в клиниката на Щерев. Само ако се окаже че има нужда...тогава.
Но по никакъв начин не се доверявай на резултатите от Цибалаб. Ние се бяхме доверили че сме отличници на една правена в Майчин дом, (тогава нямаше кой да ми каже), че даже и стимулаця ми правиха..., естествено нищо не стана.
ПРоблема се оказа най-вече в морфологията и вискозитета.
(а в Цибалаб, не мерят време на течняване, защото обичайно работят с матерал донесен от вкъщи - това също не е правилно)
В дир-а, относително скоро едно момиче беше писало техните стойности. Перфектни показатели, това което куцаше беше морфологията. Ако я нямаха...щяха да се чудят защо не става и да я тъпчат и нея с хормони нахалост.
Ако искаш, моше да потърся линка, за да видиш колко много показатели се изслеват в една такава сп.от 55 лв.