0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте!Предполагаемата ми овулация е днес или утре.Вчера и днес имахме сексуални контакти с приятелят ми,но тъй като той замина няма друга възможност за такива.Има ли вероятност да се забременее в такъв случай.Утре мисля да ходя на минерален басейн,където водата е доста топла;може ли това да навреди,или възпрепятства оплождане... :oops:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
Re: Ще ми навреди ли топлата минерална вода?
« Отговор #1 -: Май 19, 2009, 19:28:17 pm »
Май да... Ама някой, ако има опит с тези неща по-добре да се включи  :?
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #2 -: Май 19, 2009, 20:42:15 pm »
Не съм и аз мн сигурна,но знам че сауните и горещите бани са забранени за мъжете,а и за жените в бременност!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #3 -: Май 19, 2009, 20:47:02 pm »
Аз знам,че в началния стадий на бременността не се препоръчват горещи душове и вани,но дали пречи на самото оплождане-не знам.
« Отговор #4 -: Май 20, 2009, 12:53:24 pm »
 Аз мисля , че няма да навреди. Какво може да се случи? Все пак няма да се къпеш в басейн с гореща вода , а с топла , или ?
 Колко топла ще е водата?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #5 -: Май 20, 2009, 14:00:57 pm »
аз откакто започнах опити за забременяване, не съм се потапяла в басейни - нито топли, нито студени, нито минерални, нито други.
и то не заради температурата, а заради страх от хламидии и други инфекции, които витаят по публичните басейни.

момичета, топлата минерална водица е идеална среда за предаване на зарази. а хламидията не се трепе с хлориране на водата. помислете си...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #6 -: Май 20, 2009, 14:47:23 pm »
момичета, топлата минерална водица е идеална среда за предаване на зарази. а хламидията не се трепе с хлориране на водата. помислете си...

Ха-ха  :good_post:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #7 -: Май 20, 2009, 14:59:52 pm »
На мен лично топлата минерална вода ми подейства лошо на месечния цикъл, дойде ми преждевременно. Не знам дали пречи на забременяването, но и аз съм съгласна с Джам, че се пренасят зарази.

« Отговор #8 -: Май 20, 2009, 15:37:57 pm »
Сперматозидите не обичат толпло, не случайно тестисите са изван тялото.Топлината повлиава подвижността им, a  увеличааване на температурата тя намалява.От друга гледна точка басейните наистина са източник на зарази и трябва да си много внимателна.