0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

kamii

Влиянието на Клостилбегит
« -: Март 31, 2006, 15:25:09 pm »
Сега се замислих за влиянието на Клостилбегит върху овулацията ми и изпаднах в ужас - от както съм го спряла овулирам през месец. Преди това овулацията ми беше нормална. Може ли това да означава, че единият ми яйчник е спрял да работи? И това да е причинено от Клостилегит или Дуфастон
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #1 -: Март 31, 2006, 15:42:15 pm »
А колко време си го пила? Аз съм го пила (Клостила) 3 месеца от 5-9ти ден по 1 и имах здържан фоликул в десния яйчник дълго време, в резултат на което овулацията ми с този яйчник беше нарушена.  честно казано не ми се вярва да ти е отказал да работи яйчника в резултат на клостила или дуфастона, може би е временен ефект, не се шашкай чак толкова.  Но определено, според мен, употребата на клостилбегита не е много удачна.
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
ВЛИЯНИЕТО НА КЛОСТИЛ БЕГИТА
« Отговор #2 -: Април 15, 2006, 13:29:46 pm »
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЛЕД ПРИЕМ НА КЛОСТИЛ БЕГИТ ДА СЕ ОБРАЗУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЯЙЦЕКЛЕТКА И ДАЛИ ТОВА БИ СЕ ОТРАЗИЛО НА ТЕМПЕРАТУРНАТА ГРАФИКА[/code]
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=andromeda][/url]
« Отговор #3 -: Април 15, 2006, 14:39:06 pm »
Да, възможно е, той за това се предписва. Надявам се да не са ти го предписвали за "регулиране на цикъла", както явно много пишман гинеколози имат навик напоследък. Ето тук има много хубава статия за лекарството и ползите + вредите от него http://www.zachatie.com/modules.php?name=News&file=article&sid=201
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: ВЛИЯНИЕТО НА КЛОСТИЛ БЕГИТА
« Отговор #4 -: Април 15, 2006, 18:34:31 pm »
Цитат на: ralli
ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЛЕД ПРИЕМ НА КЛОСТИЛ БЕГИТ ДА СЕ ОБРАЗУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЯЙЦЕКЛЕТКА И ДАЛИ ТОВА БИ СЕ ОТРАЗИЛО НА ТЕМПЕРАТУРНАТА ГРАФИКА

Възможно е да се отдели повече от 1 яйцеклетка след стимулация с Клостилбегит.Пише го и в листовката - може да се родят близнаци,тризнаци. :) :) :)
За БТ- колко яйцеклетки са се отделили, по БТ неможе да се разбере.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #5 -: Април 15, 2006, 18:40:29 pm »
Денис, преди да се родят първо трябва да се заченат. Казвам го не защото се заяждам с теб, а ми стана толкова мъчно - след стимулация с клостилбегит забременях с близнаци, но уви, не им било писано.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Април 15, 2006, 18:45:03 pm »
Много съжалявам Мари  :cry:  :cry:  :cry:

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Април 15, 2006, 20:58:44 pm »
Много съжалявам Мари за случката.Отвратително е!!Дано скоро пак да ни зарадваш може и с едничко но да е живо и здраво.Вярвам че ще стане мила..........................
Денис при мен  с Клостилбргит постигнахме 2 фолекула.При следващото инсе ще ми овеличат доза за да се получат повече. :lol:
Иначе за Клостилбегит съм чувала е че е доста вреден ,но аз нямам спонтанно ову така че нямам избоп. :lol:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #8 -: Април 16, 2006, 08:52:00 am »
Желая ти успех Ади!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум