0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременност и настинка
« -: Юни 03, 2009, 13:51:44 pm »
Много съм притиснена.Тази сутрин се събудих с хрема.Може ли да пия Парацетамол и витамин С на ампула казвали са ми че е по ефикасно.Моля ви посъветвайте ме какво да да пия.На доктор мога да отидя утре.
Re: Бременност и настинка
« Отговор #1 -: Юни 03, 2009, 14:26:40 pm »
Не мога да те посъветвам какво точно да пиеш, но аз като бях бременна пиех парацетамол само като имах температура. Хремата не съм я лекувала с лекарства, пиех коластра на Аквасорс и повече течности. Ако можеш обади се на лекаря по телефона.
« Отговор #2 -: Юни 03, 2009, 16:02:07 pm »
Аз като бях болна повреме на бременност пиех парацетамол и витамин С, попринцип няма проблем с тези медикаменти. Но най-добре се консултирай с лекаря си. Почивай си пий повече течности, чай лайка или билков, но от тези трапезните в пакетчетата, не си прави никакви отвари! Успешно оздравяване!
« Отговор #3 -: Юни 03, 2009, 18:21:42 pm »
Блатодаря за бързите отговори
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #4 -: Юни 03, 2009, 22:13:09 pm »
rowwka, имаме си тема на бременните. Заповядай в нея и ще получиш повече отговори за такива съпътстващи въпроси вместо да си пускаш тема. Или пък ползвай търсачката. Доста е изписано за настинки и лечението им по време на бременност.
Парацетамол вземай само в краен случай и то до 3пъти по 1 таблетка. Вит. Ц може да си капеш направо в носа. Ефикасно е при хрема, но е малко неприятно.
« Последна редакция: Юни 03, 2009, 22:14:58 pm от Zlatulka »

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Юни 04, 2009, 00:17:47 am »
А най - добре е да отидеш на лекар и след предписаното лечение да се обадиш на гинеколога си и да го питаш дали можеш да пиеш предписаните ти лекарства.
Според мен не би трябвало да се доверяваш при бременост на съвети , дадени по нет-а.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #6 -: Юни 05, 2009, 21:50:02 pm »
А най - добре е да отидеш на лекар и след предписаното лечение да се обадиш на гинеколога си и да го питаш дали можеш да пиеш предписаните ти лекарства.
Според мен не би трябвало да се доверяваш при бременост на съвети , дадени по нет-а.
Това е още по-правилно казано. :D