И при мен проблема е същия,не мога да вляза в сайта от няколко дни , влизам от някакъв линк в google
Здравейте,
сайта може да се вижда през един от следните адреси:
zachatie.org, zachatie.com и wearethebest.info.
И трита адреса са вече напълно функциониращи към новия хостинг - репликацията на DNS записите е напълно завършена.
Преди около 2 седмици се преместихме на нов сървър като сменихме хостинг компанията. Впечатленията ми от новата хостинг компания са:
1. Цената е много добра
2. Машините им наистина са близо 99% uptime
3. Имат малки проблеми с Java-та, но аз ги ръчкам веднага щом забележа проблем и засега се оправят в рамките на 5-10 минути след това.
4. Свързаноста им с българския интернет е 1 гигабит (страхотна).
5. Свързаноста им към международния интернет е 64 кбпс което е много малко в сравнение с предишния ни доставчик.
6. Съпорта им е на добро ниво - дори и след пожара в евро нет нямахме никакви загуби на данни, а календара се вдигна няколко часа след като евро нет пуснаха електричеството.
7. Правят ежедневни архиви на всичко което е на машините им.
Проблеми са слабата свързаност навън, и това че все още набират клиенти за машината на която се помещават календара и сайта. Поради това се налага понякога рестартиране на сървисите и/или спиране на сайта за известно време. В момента в който този сървър се напълни с необходимата бройка потребители сървъра ще се стабилизира и голяма част от проблемите със спирането на сайта ще намалеят.
Горе долу това са причините за спиранията на сайта и на календара.
Днес лично аз не съм забелязал проблем нито със сайта нито с календара.
А да, и от местата от които аз ползвам сайта (от БГ) свързаноста ми е прилична и сайта работи доста бързо.
Поздрави