Здравейте момичета,имам следния проблем и въпрос- на 15 ,02,2012 имам направена оперативна хистероскопия за премахване на полипи,на 7 ден на 22,02 ми направиха промивка.През това време до 7 ден след операцията имах първите 2-3 дена леко кървене съвсем слабо и после кафеникаво зацапване,в деня на промивката д-р Персенкса ме пита спряло ли е кървенето аз казах да и направихме промивката.След нея обаче още вечерта пак се появи лека зацапване кървене и така до втората промивка която беше назначена след два дена.Втората промивка отложихме заради кървенето.Притеснява ме дали е трябвало да правя и първата промивка при положение ,че излиза че не ми е спряло кървенето,а ако е имало такова в деня на първата промивка е трябвало д-р Персенска да го е видяла нали?Притеснявам с е да не би да е направена промивка и да се появи усложнение.Освен това колко дни е нормално да имам зацапване,защото аз нямам обилно кървене,само зацапване и то от време на време дори не е по превръзката а само по тоялетната хартия.В крайна сметка кога ще спре и ще съм напълно чиста и кога евентуално д ачакам цикъла си,знам че е индивидуално но все пак?Бях многословна ,но ако има някой като моя слумай ще се радвам да сподели.