0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

какво ме чака?
« -: Юни 09, 2009, 11:27:00 am »
Здравейте момичета.В 6г.с съм.Вчера бях на преглед.Видя се плоден сак отговарящ на 4г.с. и 3 дена но е в края на маточния рог-към тръбата(аз съм със седловидна матка или любимото на докторите-двурога матка без преграда).Лекарката каза че ако продължи да се развива на това място има опасност при раздуването на рога да ми се спука и тръбата.Каза че ще следим какво става,но за сега най-добрия вариант,който може да ми се случи е да направя спонтанен.Все се надявам обаче сакчето някакси да се "кътурне" вътре в маточната кухина.Има ли момичета които ги е сполетявало нещо подобно и какъв е бил изхода.Моля ви пишете ми, защото се разкъсвам между надеждата и страха.
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
Re: какво ме чака?
« Отговор #1 -: Юни 09, 2009, 11:35:29 am »
съжалявам мила! не съм чула до сега вече имплантиран ембрион да се е "катурнал" в друга част на матката. дано не е така, както го описваш! при какъв лекар ходиш? надявам се да е специалист. но дори и най-големите такива, понякога грешат. надявам се всичко с теб да е наред, наистина!
гледай смело напред!!!
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #2 -: Юни 09, 2009, 12:29:25 pm »
ами всъщност това е становището на местния гинеколог.Светилото при което ходя в Пловдив само хъкаше и мъкаше и невиждаше нищо(предния ден бях при него).Местният каза,че сакчето е закрепено много плитко в лигавицата.Дали да не отида на 4Д?Днес по препоръка на лекаря направих още един тест за бременност,който беше категорично + .Док каза само "ами дано това в рога да е само сянка ,а бебчо да се с сврял някъде в матката и да не го виждаме" Абе пълна лудница.
*

big_eyes

• 432
« Отговор #3 -: Юни 09, 2009, 14:06:14 pm »
изчакай още няколко дни и пак отиди при специалист. все пак при преглед с ехограф се разчита на светлосенки.
стискам палци
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #4 -: Юни 09, 2009, 14:19:47 pm »
Дано всичко да е наред!Стискам палци просто да е сгрешил!

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #5 -: Юни 09, 2009, 15:04:07 pm »
Миличка, и аз като другите ще те посъветвам да изчакаш няколко дни и да отидеш на УЗ и то при колкото може по-добър специалист и дано,дано бебчо си е на местото и всичко да е наред!!

*
« Отговор #6 -: Юни 09, 2009, 15:14:44 pm »
Не вярвам в Пловдив да има само едно "светило". Потърси наложен специалист с добър ехограф. И стискам палци всичко да е наред!
Потърси в сайта адресите на клиниките в Пловдив.
« Отговор #7 -: Юни 09, 2009, 16:02:56 pm »
Момичета благодаря за подкрепата.Днес имам час за още едно "светило".Докато не ми кажат нещо конкретно няма да ги оставя намира  :) .Мъжът ми е по-голямата паника-уплашен е от високата смъртност при ненавременно диагностицирана извънматочна бременност-за което му казвам  :balk_81:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #8 -: Юни 09, 2009, 20:35:56 pm »
Уф, миличка, стискам палци всичко да се окаже наред. Не мисли за най-лошото. Като се върнеш от док, пиши.
*
« Отговор #9 -: Юни 09, 2009, 21:32:30 pm »
Д-р Васил Даскалов, специалист акушер-гинеколог
Адрес: Пловдив, ул. "Велико Търново" 21, тел.: 032/ 63 44 63, 62 48 81
www.medicusalpha.com, моб. тел. 0898 20 60 05,

Задължително направи консултация и с него, той е един от най-добрите в Пловдив. Всъщност най-добрият!
Късмет и кураж и скоро да кажеш хубавите новини!
« Отговор #10 -: Юни 10, 2009, 11:56:44 am »
Благодаря ти фанта .Вчера бях на преглед в Пловдив,но не при Даскалов-поста ти е след прегледа ми.Ами какво да ви кажа-ВСИЧКО Е НАРЕД-бебо е там където си трябва.Незнам какво точно провокира двама лекари да се бъзикат с мен -некомпетентност или за пари(всеки препоръчваше прегледи през ден два).Мъжът ми и той беше с мен и той видя сакчето,което категорично е в матката.Ако знаете момичета как си поревах ,ама хубавата.........
*

big_eyes

• 432
« Отговор #11 -: Юни 10, 2009, 12:50:52 pm »
браво! радвам се, че всичко е наред!
Хубав-Рошав
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #12 -: Юни 10, 2009, 12:53:49 pm »
 :D Страхотна новина!Сега се успокой и се радвай на една прекрасна бременност!Успех до края!
*
« Отговор #13 -: Юни 10, 2009, 12:59:26 pm »
Супер!Наслаждавай се и бъди щастлива!
« Отговор #14 -: Юни 10, 2009, 13:00:29 pm »
fluflu ,радвам се ,че всичко е наред ,спокойни 9 месеца ти желая! :D

“Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!?!" Райнер Мария Рилке
« Отговор #15 -: Юни 10, 2009, 15:14:49 pm »
Браво, миличка, и леки  :cloud9:

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #16 -: Юни 10, 2009, 21:44:06 pm »
Много, много се радвам за вас. Леки и безоблачни оставащи месеци.
*
« Отговор #17 -: Юни 11, 2009, 00:06:42 am »
Флу, много се радвам, че всичко е наред. Дай Боже да нямаш повичи поводи за реване, а само хубави мисли, емоции и здраво бебче да гушкаш. Целувки и сега се радвай!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
« Отговор #18 -: Юни 18, 2009, 01:39:33 am »
fluflu, честито! Успешна и лека бременност до края!

« Отговор #19 -: Юни 23, 2009, 13:41:27 pm »
благодаря но се оказа missed