Здравейте момичета!
Да се включа и аз в темата, която открих случайно.
Ние позлвахме миналата година Пре-сийд и съм адски доволна от него. При мен цяла година че и повече не се получаваше забременяване след първия спонтанен аборт. След това правихме инсеминация и вендага забременях. Според доктора цервикалната слуз е била търде стегната и не пуска плувците. Но пак се случи спонтанен аборт по други причини. След това се сдобих с пресийд и след 3-4 месецн карантинен период , на втория месец непазене и бебеправене прилагайки пресийд имах положителен резултат. После пак аборт и сле това упражнението пак се повтори с положителен резултат след втория месец непазене. Е, друг е върпоса че станах 4 последователни спонтанни аборта, но това е друга тема. Въпроса беше за пресийд, който при мен даде бързи резултати. Сега отново сме на стартова линия с нови опити за бебеправене след поредица изследвания за откриване причината за абортите. Отново ще позлваме пресийд. Ще докладвам за резултата. Между другото ние ползваме такъв в туба, изстисквам малко и поставям дълбоко. Или пък намазвам партньора с малко количество, като лубрикант. Той не се е оплаквал от дискомфорт, даже напротив.
Beralentinia, много странно, че овулацията ти е била толкова късно - чак 19-20-21 ден. Ако цикъла ти е към 35 дни, не е проблем, но лутеалната фаза трябва да е около 14 дни... така че там нещо се е изместило, но едва ли е ставало за бебе. Виж 14ти ден от цикъла за овулация е съвсем реалистично, до 28ми ден си има още 14 дни, което е достатъчно за лутеалната фаза.
Аз лично съм с 25-26 дневен цикъл и ову сме го засичали на 9-10ти ден.