мила бебе,
трудно ми е да обясня колко поплаках над написаното от теб в другата тема; за мен проблемът "стерилитет" е нещо ново, но определено бързо усетих мъката и болката; макар нашият случай да е различен от твоя конкретно, в мен напъва онова горчиво чувство на неправда и истеричен гняв, гняв срещу мъката и болката на всяко момиче тук....
и на мен ми омръзна да чета постове на момичета, при които бебето се бави ...цал месец...и хоп - голяма трагедия...но какво да се прави, винаги ще има лигли, свикнали, когато кажат "...А..., да получават насреща си "...НА..."
не знам до колко ще ти вдъхна от своите сили, но искрено се надявам при теб всичко да завърши със щастлив край, скоро да си вземеш Ники вкъщи и никога повече да не ти се налага да изпитваш страх за негово здраве!!!!!!!!
всички момичета тук са силни, до едно, всички се държим и всички плачем, когато сме сами!!!!
Нормално е човек да плаче, когато му е тежко, когато му е мъчно, когато се пита "... Боже, защо на мен, защо на нас, защо моето дете"
щастието на човек се определя от неговите мечти и стремежи, а тук... всички ние имам една и съща мечта - да гушкаме своите дечица, да живеем за тях, да се борим за тях...и само всяка една от нас знае за себе си колко мъка и горчивина е изпитала, докато постигне своята мечта!!!!
С цялото си сърце се моля за твоето малко момченце да се пребори и скоро, съвсем скоро да си дойде вкъщи - при мама и тати, където да получи всичката любов, на която човек е способен!!!
Една голяма и силна прегръдка от мен и дано поне част от моята вяра се прехвърли върху теб и ти даде сили да се справиш!!!!!!!!