Здравейте момичета..
Реших да пиша тук. По лесно е, а и почти сигурно ще получа правилния съвет..
В момента съм в Щатите и наскоро открих, че съм бременна. Щастие - голямо. Най - хубавата новина. Това бяха много чакани 2 чертички..
Работя в един ресторант като сервитьор..Моят мениджър разбра още от началото и спря да ме товари с работа..Не вдигам нищо тежко, имам малки секции, които са близо до т. нар. стейшън.. Работата ми харесва, не е тежка и най - важното ми доставя удоволствие. Много мои колежки изкараха почти цялата си бременност като сервитьори като нашият шеф за последните 2 - 3 месеца ти дава възможност да бъдеш касиер или "host" на доста добро заплащане.
Проблемът се появи тази седмица. Имам една колежка - американка. В момента, в който ме види се започва: Ти как може да работиш, когато си бременна. Аз ти казвам - ще пометнеш, ще си загубиш бебето. От теб майка няма да стане...и т.н и т.н.
Какво да направя. Явно според нейните разбирания трябва да легна и да не мърдам за следващите 7 месеца.
А работата ми е хубава дава ми така нужната разходка всеки ден, а и парите, които ще направя за следващите 2 месеца /на 24 август сезона свършва/ ще са ми от полза, за бебчо със сигурност.
Не с ядосвам, защото има по важни неща..
. Просто понякога ми тежи. Милото е най -директен и ми дава съвет да се оправя по типични мъжки начин - почне ли да ти говори и ще си протегнеш ръката да ти говори на нея и готово..Но за мен това не е решение.
Нямам проблеми нито с мениджъра, нито с другите си колеги..
Какво да направя момичета..