0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
луф синдром
« -: Април 04, 2006, 00:46:18 am »
Здравеите и от мен. Имам проблем не ми се пука фуликула и става все по голям , доктора ми каза луф синдром и ми изписа противозачатъчни моля някои ако е имал същият проблем да ми пише защото ми е доста притеснено дали има начин да се лекува ако това става всеки месец.
Благодаря ви момичета че ви има.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
луф синдром
« Отговор #1 -: Април 04, 2006, 06:07:57 am »
Сани , как ти го установиха Луфа. За да се говори за луф трябва цикъла да се проследява чрез фоликуметрия по-дълго време - примерно 4 или 5 месеца и ановулаторните трябва да са три или повече. Задържан фоликул в единичен цикъл може да образува всяка жена.
*
луф синдром
« Отговор #2 -: Април 05, 2006, 14:41:43 pm »
Благодаря ти за бързия отговор -, ами доктора каза че се съмнява за луф синдром но каза че ще го провери още 1-2 месеца миналият месец на 17 ден имах фуликул 17мм и не се беше спукал отидох на 3 ден от цикъла и още не се беше спукал даже беше пораснал много но не попитах колко и ми изписаха противозачатъчни и след 20 дни пак да отида не попитах какво би станало ако не се спука -на киста ли става? Незнам просто вече втори месец губя , незнам ако е така всеки месец никога преди не са ми следили дали се пукат сами фуликулите .
желая успех на всички .
И целувки много..................