Привет момичета
Маринка стискам палци със следващото влизане в темата силно да изкрещиш тлъстия резултат
Ееее
Гардженцее защо я пусна онази да те навести
не я ли предупреди че не искаш такива гости.Да знаеш много се надявах че след снимката ще са се получили нещата както при една приятелка
но нищо и нашият ред ще дойде
Мила
Галя недей да влизаш в такива филми моля те.Невъзможно е тези болки които описваш и са започнали след ову, да са заради извънматочна.Другото което е не мисля че имаш рани по тръбата ти заради предната.И още нещо да ти кажа-мисля че тръбата в която е била извънматочната ти не служи за нищо
Извинявай ако ти е прозвучало грубо но на мен док така ми го обясни.Понеже и аз имах извънматона преди малко повече от година и тогава ме увериха че са ми запазили тръбата.Сега обаче Александров ми каза че това че са ми оставили тръбата означава следното-при операзията оставяли нещо като пънче от самата тръба колкото да не я махат цялата и това пънче всъщност не служило
И аз бях силно втрещена и не можех да го проумея но...После на снимката познай-няма тръба
Сега ми предстои лапаро при което със сигурност ще знам какво точно ми е състоянието на репродуктивните органи които както разбирам не са всички
Та от цялата работа искам да ти кажа да не си мислиш за извънматочна сега защото като го мислиш и ще ти се явят всички симптоми до един.Желая ти много късмет мила
Момичета как ви върви организацията за среща
Хубав ден ви желая и мнооого усмивки!