0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Обади ми се една госпожа преди час. Не се представи. Поиска стационарен телефон, обясних, че нямаме. Тя каза, че не сме никакво сдружение щом нямаме телефон 8O
И изобщо сме били много съмнителни - какви били тези картички, които разпространяваме?
Обясних на госпожата за нашата благородна инициатива за жените с изчерпан яйчников резерв "И аз ще съм прекрасна майка".

Инфо: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=925&Itemid=23

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=913&Itemid=31
Цитирам: Сдружение Зачатие съвместно с ДХ Груп стартира благотворителна инициатива в помощ на двойките с репродуктивни проблеми.
Всеки, който закупи картичка с информация за инициативата, помага да се сбъдне една мечта.
Радостни сме да съобщим, че съвместната ни инициатива с ДХ Груп вече дава резултати.
За изминалите четири месеца на сметката на Сдружението са постъпили общо 4304 лв, Вярваме, че това е едно хубаво начало и се надяваме кампанията да продължава със същия успех.

и http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=928&Itemid=31
Цитирам: Бяха изтеглени три от участничките в благотворителната инициатива „И аз ще съм прекрасна майка” за жени с намален ячйчников резерв, които ще получат безплатни ваучъри  на стойност 3000 лв от Сдружение Зачатие за безплатно лечение. Милена и Николай Терзийски, които спечелиха голямата награда от популярно телевизионно шоу, даряват от свое име за две от участничките в жребия финансова подкрепа в размер на 2000 лв. за всяка от тях.  Oбщо дарените суми на 6 юни за семейства, нуждаещи се от донорски яйцеклетки, достигнаха 13 000 лв.

Самите истории:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=36042.0;all
Цитирам: Скъпи приятели и съмишленици, и тази година Сдружение Зачатие организира благотворителна инициатива за семействата с репродуктивни проблеми, но този път тя е ориентирана към жените, при които е установен силно редуциран или изчерпан яйчников резерв.
Основното финансиране е благодарение на инициатива на фирма ДХ Груп, която отпечатва и разпространява благотворителни картички, предназначени за да помогнат на семействата със стерилитет.

Госпожата каза отново, че всичко това е много съмнително, обвини ни, че мамим и се закани, че Нова телевизия ще се заеме да ни разследва.

Аз й благодарих. Винаги имаме нужда от реклама :)
Не съм участвала в по-почтено начинание!
Очаквам извинение, настоявайте и вие за него!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Re: Нова телевизия се закани на Зачатие
« Отговор #1 -: Юни 23, 2009, 16:14:04 pm »
 Да разследват, ние нямаме от какво да се притесняваме. 
И аз настоявам за извинение!
*
« Отговор #2 -: Юни 23, 2009, 16:28:24 pm »
Ани, а защо не се свържеш ти с Нова телевизия и да поискаш сметка, какви служители имат и как се държат? След всичко, което се случи през тази година, само някой тъп и ограничен човек може да си помисли, че Зачатие е съмнителна организация.
А на картичките всичко си пише, има и интернет адрес, така че който се съмнява, може сам да провери. Между другото, страхотни са картичките  :D
« Отговор #3 -: Юни 23, 2009, 16:30:36 pm »
Ани, а защо не се свържеш ти с Нова телевизия и да поискаш сметка, какви служители имат и как се държат?
Подкрепям!
*
« Отговор #4 -: Юни 23, 2009, 16:30:57 pm »
Най-вероятно госпожата няма нищо общо с Нова телевизия. Има да чакаш някой да се извини. Всяка що годе адекватна телевизия има журналисти с коефициент на интелигентност поне среден за да могат да ползват интернет и да се поинтересуват кои сме що сме и, че сме участвали нееднократно в техни предавания. Дълбоко ме съмнява Нова да знаят нещо за това обаждане, а и няма как да го докажеш пред тях, че техен журналист те е търсил.
Обаждането е анонимно и не заслужава внимание изобщо!
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 16:41:33 pm от cygnus »
*
« Отговор #5 -: Юни 23, 2009, 16:38:39 pm »
Най-вероятно госпожата няма нищо общо с Нова телевизия. Има да чакаш някой да се извини. Всяка що годе адекватна телевизия има журналисти с коефициент на интелигентност поне среден за да могат да ползват интернет и да се поинтересуват кои сме що сме и, че сме участвали нееднократно в техни предавания. Дълбоко ме съмнява Нова да знаят нещо за това обаждане, а и няма как да го докажеш пред тях, че техен журналист те е търсил.
Обаждането е анонимно и не заслужава внимание изобщо!
Аз мисля по същия начин. Госпожата и според мен няма нищо общо с Нова телевизия и не заслужава внимание. Сигурно в "Господарите" или в "Темата на Нова" ще ни разнищят  :D.

*
« Отговор #6 -: Юни 23, 2009, 16:46:34 pm »
Ами ха дано ни разнищят, та поне малко безплатна реклама да направят :)) Хехе

*
« Отговор #7 -: Юни 23, 2009, 16:57:42 pm »
http://alexa.com/siteinfo/http%3A%2F%2Fwww.novatv.bg%2F+www.zachatie.org+mail.bg

Вижте тази сравнителна таблица :)
Е нямаме стационарен телефон, но имаме сайт 3- 4 пъти по-посещаван от сайта на национална ефирна медия (Нова телевизия). Могат да го посетят и да се информират, и да ни разследват :) Кеф :) Лошото е, че ще се откажат преди да са започнали като мъничко поне влязат в час по темата. Ако дамата наистина е журналистка, голям срам за нея щото дори със собствените си колеги няма комуникация :(
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 17:19:26 pm от cygnus »
« Отговор #8 -: Юни 23, 2009, 17:07:23 pm »
Дони, мен ми направи впечатление, че публиката основно посещава под-домейни, а не основния сайт на нова  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #9 -: Юни 23, 2009, 17:08:30 pm »
Естествено, Забранена любов основно 96.8% :)
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 17:10:01 pm от cygnus »
« Отговор #10 -: Юни 23, 2009, 17:10:09 pm »
Хих, то може и ние да сме "забранена" любов  :wink: за някои хора  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #11 -: Юни 23, 2009, 17:11:51 pm »
Не бе, споко, момичето е ентусиаст, ама бърза преди да е влязло в час - ще прочете и ще се научи :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14926
« Отговор #12 -: Юни 23, 2009, 17:17:50 pm »
според мен, изобщо не е трябвало да се обясняваш на анонимни лица по телефона. тя може да е всякаква ненормална. и най-вероятно няма нищо общо с телевизията, иначе щеше да се представи поне.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #13 -: Юни 23, 2009, 17:18:33 pm »
Не, в никакъв случай не бива Ани да се обажда в Нтв.
Откъде накъде ... а и какво да каже, кого да търси.
Който се интересува - има си сайт - да погледне.
В очакване ....
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #14 -: Юни 23, 2009, 18:33:44 pm »
Надявам се да е имала предвид "Господари на ефира" - гледано предаване е :wink:
А аз се познавам лично със Зуека и жена му, а собствениците на ДХ Груп (разпространителите на картичките) са им дългогодишни приятели.
Както казах - всяка реклама е добре дошла.

jam, аз съм свикнала да не питам изрично за имената на хората, които ми звънят - повечето търсят помощ и информация и са много притеснени в началото. Тази госпожа още в началото усетих, че е бойно настроена, може и да ми е казала име, ама не съм го запомнила в старанието си да разбера защо ми се кара :lol:

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #15 -: Юни 23, 2009, 18:49:59 pm »
Абсолютно съм сигурна и аз като Джам, че тази въпросна..хм госпожа няма нищо общо с Нова, ама нейсе. Верно ще е добре да ни "разнищят" :lol:
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #16 -: Юни 23, 2009, 23:14:50 pm »
Ани, не взимай под внимание брътвежите на една слабо информирана и невъзпитана особа. Луди по улиците колкото искаш. Който има съмнения относно Зачатие, да заповяда. Да поразпита, да се поинтересува и да си направи изводите. Пък ако искат всички телевизии да ни разнищят :lol: Както вече много момичета изтъкнаха, няма да откажем безплатна реклама я! Нека да се позанимават малко с нас, тъкмо още повече хора ще научат за Зачатие :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #17 -: Юни 24, 2009, 00:28:05 am »
Не се впрягай - може да е всеки. Шизофреник, видял твоя номер на сайта или некадърна журналистка, или посетител на сайта, решил да си направи криворазбран майтап...
Прати мейл до Нова със запитване. Доколкото знам при представяне на журналисти, те трябва да се представят не само с име, а и с предаването , за което работят / с изключение на някои пресконференции/.
Утре можеш да пуснеш една жалба  и в полицията с описание на случая и телефонния номер , от който са ти се обадили. Искай предварителна проверка. Макар, че няма за мен състав на престъпление, но ще извъшат такава - поне евентуално ще установят кое е лицето, което ти се е обадило. 
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 00:34:03 am от lady_11 »
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #18 -: Юни 24, 2009, 01:19:44 am »
Може и да е някоя нова журналистка с болни амбиции за репортаж. Доколкото зная се чудят къде ли не да търсят нещо интересно, за да стане "новина" или "сензация".
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #19 -: Юни 24, 2009, 02:40:57 am »
Според мене не трябва да се обръща внимание на нападките на въпросната госпожа. Ако беше обвинение, зад което някой стои с името си, ок… ама в случая си е губене на време… и то заради глупости… Не си заслужава!

Да искаме извинение означава, да придадем важност на толкова непонятно интригантство…

Една журналистка с амбиции, пък макар и болни, би могла да се държи най-малкото по-професионално…
(Оставям добрия тон настрана... Мислех си, че който и да е журналист, преди да отиде където и да е,  за да разговаря с когото и да било по каквито и да е въпроси,  най-напред събира информация, или?…)

Ултра, предполагам, че ти е неприятна ситуацията,... но на онази госпожа би трябвало да и е още по-неприятно  ;)
« Последна редакция: Юни 24, 2009, 02:44:40 am от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."