0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
Училище за родители
« -: Юни 23, 2009, 20:41:28 pm »

Мили момичета, имам удоволствието да Ви поканя на " Училище за родители"
     Като председател на Жени ГЕРБ за р-н Младост съвместно с Областното ръководство на Жени ГЕРБ - гр.Варна каним бременни жени, майки и бащи на деца до 3 год. възраст, както и бъдещи родители, на "Училище за родители".В рамките на 3 дни - 29.06, 30.06 и 01.07.09 в РИОКОЗ (ХЕИ) - гр.Варна, I-ви етаж, Музей на здравето от 17 до 19 часа, ще бъдат обхванати следните теми:

1. Подготовка на бременната жена за раждане.Най-чести причини за безплодието при младите жени - лекция от акушер-гинеколог и видео филм

2.Разтеж и развитие на новороденото и малкото дете, хранене, закаляване, най-чести заболявания, профилактика - лекция от д-р Лидия Маринова - кандидат за народен представител от листата на ПП ГЕРБ - Варна.

3.Нервно-психическо развитие на новороденото и малкото дете.Емоционални проблеми - лекция от лекар-психолог.

Това е отворено и безплатно събитие. Всеки може да се присъедини и да покани други да се присъединят. Ако имате въпроси съм на Ваше разположение и може да ми пишите на лични.
« Последна редакция: Юни 23, 2009, 20:45:32 pm от lisiche »
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Re: Училище за родители
« Отговор #1 -: Юни 23, 2009, 23:27:13 pm »
Лисиче, хубава ви е инициативата. Но така ли намери една политическа партия да е загрижена за родителството? Според мен ГЕРБ можеше да свърши нещо много по-полезно, поне на територията на СО.
Вземи кажи  по политическа линия на господин Бат` Бойко и хората му в СОС да решат проблема с детските градини и ясли, вместо да ни пробутват измислени системи и критерии на ИСОДГ.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #2 -: Юни 23, 2009, 23:44:20 pm »
Ани,мен ме интересува и трите теми в един ден ли ще се разглеждат или всеки ден по една?
Мен ме интересува втората вече  :D
Благодаря ти.

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #3 -: Юни 24, 2009, 01:46:46 am »
Здравей  Vali
На 29.06 от 17 ч. - Разтеж и развитие на новороденото и малкото дете, хранене, закаляване, най-чести заболявания, профилактика - лекция от д-р Лидия Маринова - кандидат за народен представител от листата на ПП ГЕРБ - Варна.

На 30.06 от 17 ч. -  Подготовка на бременната жена за раждане.Най-чести причини за безплодието при младите жени - лекция от акушер-гинеколог и видео филм

И на 01.07 от 17 ч. - Нервно-психическо развитие на новороденото и малкото дете.Емоционални проблеми - лекция от лекар-психолог.

ЗАПОВЯДАЙ
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не правете това у вас ..... но може би на работа...

*

lisiche

• 239
  • БОРКО СТАНА НА 2
« Отговор #4 -: Юни 28, 2009, 01:14:03 am »
Само да уточня, че лекция номер едно за - Подготовка на бременната жена за раждане.Най-чести причини за безплодието при младите жени - лекция от акушер-гинеколог и видео филм ще бъде изнесена на на 30.06., а не както беше обявено за 29.06, а лекция номер две - Разтеж и развитие на новороденото и малкото дете, хранене, закаляване, най-чести заболявания, профилактика - се премества на 29.06

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #5 -: Юни 29, 2009, 01:37:14 am »
ЕЕЕЕЕЕЕ,кофти.
Канех се да идвам на 30 ,че татко има курбан утре.
Ми такъв ни е касмета.
Благодаря Ани още веднъж за инфото и успех.

Д-р Стаменов,обичаме ви!