Нина, аз мога да ти помогна, защото страдам от хроничен пиелонефрит от дете, а през последните 3 г. всяка зима се разболявах от цистит, та до пиелонефрит. Сега съм излекувана и напълно чиста от микроби, а и забременях
Пила съм какво ли не, но ще ти кажа кое ми помогна. Прегледа ме доц. д-р Боряна Киперова от Александровска болница, не работи със здравната каса, но тя е най-добрият нефролог в София. Предписа ми, по мое съгласие, скъпи и някои дори вносни антибиотици:
два дни по 1 инжекция Гентамицин
после 10 дни антибиотик Панцеф, той струваше...общо две шишенца за по 5 дни са 120 лв. Витамин Е. Антиоксидант.
Паралелно, една приятелка на майка ми, която също като мен е страдала ужасно от тази сатанинска болест, ми препоръча билка ВИХРОГОН. Набраха ми я от Кърджалийско. Там има, то е едно трънливо растенеие, но отварата му е напълно без вкус, аз си я пиех като водичка, не е горчива като всякаквите други билки на Ламбрев и др. подобни.
Сега съм чиста. Не знам кое повече е помогнало. Във всеки случай, иска се упорство, търпение и ... всичките парички.
Успех и се обади като решиш проблема!