0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Липса на цикъл след кърмене
« -: Юни 24, 2009, 18:33:12 pm »
Здравейте момичета!
 До клко време след като спряхте да кърмите Ви дойде цикъла?Аз спрях да кърмя в края на април месец. На 1 май ми прецапа малко само при ходене до тоалет и от тогава не ми е идвал цикъла. С хипофункция на ЩЖ съм. Хормоните след като спрях да кърмя пак отидоха на горе. Ендокриноложката ми каза, че от това нямам цикъл, но вече два месеца след като си пия лекарствата още не ми е идвали. В петък съм и на гинеколог. Има ли някой подобен проблем?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Липса на цикъл след кърмене
« Отговор #1 -: Юни 24, 2009, 18:40:28 pm »
а бебето на колко е
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #2 -: Юни 24, 2009, 20:22:34 pm »
Дъщеря ми ще навърши 8 месеца.Същия проблем имах и преди да забременея с нея. Бяха ми изписали дуфастон, после откриха че имам хипофункция  на ЩЖ и ми каза лекарката че е от нея липсата на цикъл. Но след още половин година отидох при специалист по стелиритет. Той ми предписа стимулация с Клостилбегит, след изследвания, и след 4 месеца забременях. И сега пак съм в началото май...
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #3 -: Юни 24, 2009, 21:02:32 pm »
най-добре отиди на лекар
на мен след първото раждане цикъла ми се възстанови на 11тия месец, още кърмех
беше си абсолютно нормален като дължина, не така болезнен, но доста обилен
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #4 -: Юни 24, 2009, 21:17:56 pm »
Хепи, аз също като теб имах проблем с цикъля преди да забременея :?Лекарят ми изписа дуфастон,след което започнах с Клостилбегит. На втория месец от терапията забременях :)
Дъщеря ми е на 1,9месеца. Кърмя я вече само вечер при заспиване и ако поиска през нощта и рано сутрин. Тоест кърменията ми са драстично намалени.Въпреки това цикъл все още нямам :? - не зная да се притеснявам ли вече или не,но ще изчакам докато окончателно спря кърменето и тогава ще се обърна пак към моя лекар.
Ще следя темата ти,защото ми стана интересно дали ще се включи още някой с мнение :?

*
« Отговор #5 -: Юни 25, 2009, 16:14:10 pm »
happymery и аз съм с тиреоидит, но съм нямала липсващ цикъл нито преди да забременея, нито след това. Цикъла ми се възстанови 4 месеца след раждането,още кърмех малката.

« Отговор #6 -: Юни 25, 2009, 18:43:47 pm »
Здравейте момичета!
Днес ми дойде МЦ, а утре бях на лекар ;-)
Явно всичко си идва на мястото лека по лека и трябва време. Ама човек като не знае се шашка. Ще си отменя часа при лекаря за след цикъла, все пак е хубаво да се видя.
Благодаря Ви много за вашите мненния!
Желая Ви весело и усмихнато лято!