момичета, помагайте. до вчера ме беше страх от "бавно покачващо се чхг" заради преживяна една извънматочна, сега и други страхове ме налегнаха. да разкажа накратко:
заради въпросната извънматочна и страха ми да не се повтори, този път реших да започна от рано да следя бета чхг. пмц ми беше на 26.05.2009 при средно 32-34 дневен цикъл. овулацията ми беше със сигурност на 10.06.2009 /видя се на узи/ на 22.06.2009 чхг-53.30 /което ще рече 12-ти ден след ову/ днес 24.06.2009-174.4. на калкулатора излиза, че се удвоява на всеки 1.2 дни, което според мен е прекалено бързо. според вас какво може да означава това, може би лабораторна грешка. между другото признаците ми са както предния път. чести болки ниско долу като пред мензис, но този път започнаха твърде рано-почти веднага след ову. от няколко дни и проблеми със стомаха и червата-постоянно съм подута и имам газове-много неприятно /предния път пак беше така, дори се будех нощем/ много ми е притеснено. не смея да се зарадвам. моят доктор каза да отида на преглед на 5-ти ден от закъснението, което ще е горе долу на 03.07.2009. незнам какво да правя до тогава. да продължавам ли през ден да пускам чхг?
ох, уж щеше да е накратко а стана много дълго
п.с: незнам дали темата е за тука, но в момента немога да мисля адекватно, моля модераторите да я преместят ако сметнат за необходимо.