Здравейте, мили момичета! Цяла седмица имахме глобален проблем с нета, но сега всичко е ОК.
Моята трета стимулирана инсеминация ще бъде на 18.08 най-вероятно. Дим май ще се запознаем.
Момичета, аз изживях кошмарни дни. Явно на организма ми много му дойде схемата Клостилбегит-Марвелон-Клостилбегит в три последователни месеца и изведнъж се оказах с кръвно 150/105, пулс 105...Чувствах се ужасно, подута от задържаните течности в организма, с блъскащо сърце, главоболие...направо се изплаших. Отчаянието дойде после, защото с тези показатели съм за никъде, и така реших, че единственото което мога да направя е да премина на ЛЕЧЕБЕН ГЛАД...Правила съм няколко пъти по 20 дни, но от 3 години все не намирам воля. Днес ми е шести ден и се чувствам страхотно, щастлива съм... Нямам кръвно, пулс, задържаните течности се изпариха, дрехите ми увиснаха на мен... УРААА
А и днес д-р Благоева ми показа едно симпатично фоликулче 17,5 мм, което ме кара цял ден да си мисля само хубави неща. В понеделник сутринта ще ми сложи Овитрел и във вторник на инсе.
Ивето, стискам палци и аз, както другите момичета!