0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Koga se hodi na lekar?
« -: Април 05, 2006, 12:15:35 pm »
Zrdavejte sladurani,
ve4e sum s 5 dena zakusnenie i pologitelen test, kojto napravih dnes ne znam kak da udarga radostta si imajki predvid 4e i lekar trqbva da me vidi za da sme 100%  sigurni a do koga trqbva da 4akaaaaaaaam  :babyflips:  :dontknow:  :?  :(  :x
*
Koga se hodi na lekar?
« Отговор #1 -: Април 05, 2006, 12:21:41 pm »
Изчакай поне още 2 дни,за да не те разочарова доктор,който не вижда добре.Сега поуспокой топката и мисли позитивно.То човечето няма къде да отиде.
Лека и безпроблемна бременност ти желая.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Koga se hodi na lekar?
« Отговор #2 -: Април 05, 2006, 12:24:03 pm »
С коремен ехограф няма да се види.
Пиши на кирилица.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
Koga se hodi na lekar?
« Отговор #3 -: Април 05, 2006, 12:28:38 pm »
Sorry Ultra no ne sum v  Bg i nqmam vse o6te instalirana kirilica na kompujtura nadqvam se vse pak da me zarbirate  :)
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Koga se hodi na lekar?
« Отговор #4 -: Април 05, 2006, 12:58:20 pm »
най-добре е да изчакаш минимум 7 дни закъснение, даже 10, преди да отидеш на лекар. по-рано няма да се види нищо.
за кирилицата - не е нужно да имаш инсталирана на компютъра си. като почнеш да пишеш, горе ти излиза едно бутонче КРЕДОР - натисни го и с негова помощ може да се пише на кирилица.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Koga se hodi na lekar?
« Отговор #5 -: Април 05, 2006, 13:15:28 pm »
Благодаря ви много! Значи ще се  чака още  :roll:  :?  :)
*
Koga se hodi na lekar?
« Отговор #6 -: Април 05, 2006, 13:19:19 pm »
Не още,още цели 9 месеца :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери