0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Лапароскопия и настинка
« -: Юли 08, 2009, 19:35:42 pm »
Здравейте момичета!
На 14.07. (идващия вторник) ми предстои лапароскопия, но за зла участ в понеделник се поразболях – температура, болки в гърлото и главоболие, суха кашлица, хрема… Сега уж се лекувам, температурата поспадна, но вече втори ден е 37,4… Кашлицата отшумя и главоболие нямам… Но хремата е останала…

Исках да попитам знаещите – доколко и как влияе хрема и повишена температура на операцията? Благодаря ви предварително!
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

Re: Лапароскопия и настинка
« Отговор #1 -: Юли 08, 2009, 23:36:16 pm »
До 14-и ще ти мине хремата и температурата.
Лапарото е планова манипулация,така че ако се наложи ще се отмени /при мен така се случи/.За хремата не знам,но температура е редно да нямаш.
Успех!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*

Chandra

• *
  • 1567
« Отговор #2 -: Юли 09, 2009, 00:35:05 am »
Юличка, благодаря ти за отговора!  :flower:

Много се надявам, още утре да нямам температура... На тебе с колко време ти отложиха лапарото и по тази причина ли?

Приятна вечер!

(П.П. Много ти е хубав подписа! :))
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #3 -: Юли 09, 2009, 10:34:20 am »
до колкото знам, за всяка една операция, трябва да си здрав, освен ако не е по спешност, разбира се. желая ти бързо оздравяване!
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #4 -: Юли 10, 2009, 15:53:00 pm »
Chandra,при мен по тази причина се отложи за следващия месец.
Надявам се вече да си добре и най-вече резултатите от лапарото да са добри.
Успех и горе главата :)!
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #5 -: Юли 10, 2009, 18:37:52 pm »
Мила, до 14 юли ще си тип-топ. Трябва да си здрава за лапарото! Чайчета, витамин С, ако трябва парацетамолче?! Има цели три дни до лапарото, а всички ще стискаме палци за много хубав резултат  :D
Аз съм много доволно от едно разворимо прахче - терафлу. И е немско - много вярвам на немските лекарства, а ти нали си почти местна  :lol: :lol: :lol:
Много целувки и успех!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Chandra

• *
  • 1567
« Отговор #6 -: Юли 10, 2009, 21:53:16 pm »
Мили момичета, Вig_eyes, Юличка и Анмар,
благодаря ви много за отговорите и  за хубавите думи!  :D

Аз днес се срещнах с анестезиоложката (по нейно настояване, тъй като искаше да се увери, че съм толкова добре, колкото и разправях по телефона ;) )… и даже първоначално ме хареса… Но след като ми преслуша гърдите, не остана очарована – спомена, че бронхите са силно раздразнени… освен това каза, че имам силно зачервено гърло, уголемени сливици и най-вероятно дори съм хванала стрептококи… :( (а уж нямам такива оплаквания… )
Прати ме при лекар УНГ с надеждата, че ако се лекувам, след 10-тина дни да можем да направим операцията.

Анмар, това разтворимо прахче за какво точно е, за настинка ли? А, ще си го взема аз, няма начин… :)

Благодаря ви още веднъж за съветите и за това, че ви има! :)
И аз пожелавам на всички вас само радостни новини за споделяне :)
Поздрави!

*

Chandra

• *
  • 1567
« Отговор #7 -: Юли 11, 2009, 13:05:24 pm »
P.S. Видях, че може да не е много ясно...  :) Само да добавя, че стрептококите са в гърлото, а не на друго място :) И това е основната причина за отлагане на операцията.

Поздрави и целувки!... и приятен ден!  8)