0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Прекъсване на бременността
« -: Април 08, 2006, 18:06:47 pm »
Момичета, при нас нещата не се развиха добре. Вече съм в 21г.с., но бебето има сериозна аномалия на сърцето. Много се надявахме, че не е толкова сериозно и ще има някакво решение, но за съжаление това което ни обясниха последно и в трета градска в София потвърди, че переспективите не са добри. Не вярвах, че може да се наложи да вземем такова решение, но за съжалениет тези дни трябва да прекъснем бременността. :cry:
« Отговор #1 -: Април 08, 2006, 18:11:05 pm »
Това,което ти се случва е ужасно,нямам думи просто....обаче,защо не поискате още 1 лекарско мнение,за всеки случай.Защо в 3та градска,отидете в Майчин дом,там има много големи специалисти в патологията.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #2 -: Април 08, 2006, 18:12:06 pm »
Много ми е мъчно за тебе.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #3 -: Април 08, 2006, 18:39:44 pm »
Миличка, ужасно съжалявам за случилото се ! :cry:
И аз те съветвам преди да предприемеш каквото и да било, да потърсиш второ и трето мнение...
Дано е станала грешка и някой лекар да се е престарал....
 КУРАЖ  мила!!!!!
*
« Отговор #4 -: Април 08, 2006, 18:56:52 pm »
Съжалявам за това, което ти се случва, но аз също мисля, че трябва да потърсите и друго мнение. Моят племенник беше на 3 месеца, когато някой лекар се беше престарал и го изкара, че има някаква аномалия на сърцето. След консултация и с друг лекар се оказа , че не е така. Надявам се всичко да е наред.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Април 08, 2006, 18:59:13 pm »
Фауна, много съжалявам.
Лекарите в Трета градска са много добри.
« Отговор #6 -: Април 08, 2006, 19:13:44 pm »
Много мъчно ми стана :cry:
Бъди силна и имай вяра.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #7 -: Април 08, 2006, 19:49:24 pm »
Много съжалявам :cry:  :cry:  :cry:
Дано лекарят, който те е гледал да се е объркал.
Потърси  и друго мнение.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #8 -: Април 08, 2006, 22:19:41 pm »
:balk_145:  :balk_145:  :balk_145:  :balk_145:  :balk_145:
Потърси и друго мнение. Дано да не е истина.
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #9 -: Април 08, 2006, 23:17:20 pm »
Фауна,
много съжалявам.  Можеж да отидеш на консултация при д-р Мазнейкова, знам че е един от водещите специалисти по паталогични бременности.  Ако решиш, ще ти дам координатите и, че доколкото знам от моя близка, която е нейна пациентка работи в нова клиника.
Дано всичко се окаже грешка
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #10 -: Април 09, 2006, 00:48:21 am »
Миличка, много, много съжалявам... :cry:
Желая ти много сили!
Прегръщам те!
« Отговор #11 -: Април 09, 2006, 01:47:56 am »
Фауна, Съжалявам много за случилото се. Кураж миличка.
Житейски закон е:
Когато една врата се затваря,
друга се отваря пред нас.
Трагичното обаче е,
че човек гледа само към затворената врата
и не обръща внимание на отворената.
*
Re: Прекъсване на бременността
« Отговор #12 -: Април 09, 2006, 10:58:20 am »
Трета градска не е единственото място където бяхме, но беше последното и  според мен там са най-добрите за ехокардиография. Първо доц. Томова откри проблема, но на нас не ни стана съвсем ясно какъв е точно проблема и колко е сериозно, а тя само ни говореше за махане на плода. В Майчин дом също не разбират от това, но след Томова бяхме и там при Димитрова. Те двете се чуха по телефона и Димитрова ни очакваше, надявахме се на независимо мнение, а тя за няколко минути ме видя и каза, че потвърждава диагнозата или по-скоро каза, че няма да ревизира казаното от Томова, което за нас не беше независимо мнение. След това проучих къде може да получим още поне едно компетентно мнение и това беше трета градска, разбрах че там са най-добрите по детска кардиохирургия. Бяхме при д-р Велковски. Човека ни обясни подробно всичко и какви са вариантите. Въпреки лошата новина с мъжа ми бяхме убедени, че сме попаднали точно на когото трябва, а и мнението му беше напълно независимо, без да знае, че сме били при Томова и какво е написала тя. До тогава имахме и надежда, че може да има някакво по-добре решение, но за съжаление не е така.

Мазнейкова е много добра за фетална морфология, но не умее да гледа сърцето на плода. При нея бяхме в 16гс и тя не се ангажира да гледа сърцето, а и каза че е още рано, но ни препоръча Томова или трета градска.
*
« Отговор #13 -: Април 09, 2006, 11:09:57 am »
fauna, д-р Димитрова препоръчва обикновено д-р Томова и д-р Спасов. Доколкото съм чувала и чела мнения и той е много добър и преглежда в МЦ Фемина, както и  Димитрова.
« Отговор #14 -: Април 09, 2006, 12:05:02 pm »
Ох, фауна, това е много болезнено решение! Да стигнеш до тук! Но какво ти обясниха, не може ли след раждането да се оперира?!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #15 -: Април 09, 2006, 12:24:24 pm »
Много ми е мъчно за това, което се случва с теб и бебето. Кураж!
« Отговор #16 -: Април 09, 2006, 12:51:35 pm »
Не може да бъде!
Все си мисля, че трябва и Друг лекар да си каже мнението и то да бъде различно-надявам се и се моля от цялото си сърце.........
« Отговор #17 -: Април 09, 2006, 14:33:40 pm »
Фауна, миличка, много съжалявам  :balk_145:
*

kareliya

• 542
  • Ако живота ти поднесе лимон,направи си лимонада
« Отговор #18 -: Април 09, 2006, 14:52:30 pm »
Съжалявам мила фауна,много се натъжавам като чета такива постинги.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #19 -: Април 09, 2006, 18:59:56 pm »
ох миличка толкова много съжалява.Просто не е чесно да се случват такива неща,особено на нас.Бъди силна и вярвай,че следващия път всичко ще е наред.
<br />