0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Възможно ли е да съм бременна?
« Отговор #20 -: Април 29, 2006, 20:18:39 pm »
Хелена ,много е рано да се турмозиш и притесняваш!!!!!Стискам палци скоро да се похвалиш !!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
*

helena_v

« Отговор #21 -: Май 06, 2006, 16:10:04 pm »
Здравейте момичета! Преди малко си направих тест за бременност и се получи савсем бледа втора черта. Днес е два дена преди предполагаемата дата, в която трябва да ми дойде. Дано този път да е станало. Възможно ли е този резултат да се получи от нещо друго или да не е верен. На 25 години съм и не пия никакви лекарства в момента.
*
« Отговор #22 -: Май 06, 2006, 16:34:11 pm »
Здравей,мила!Не се сещам за никаква друга причина за втора чертичка,освен,че си ... бременна(при положение че не си взимала хормонални препарати и не си била бременна наскоро).Бледа е,защото твърде рано си го направила и не е сутрин.Поеми дълбоко въздух---очаква те невероятно прриключение,момиче :balk_47: !!!
*

adi

• 7710
« Отговор #23 -: Май 06, 2006, 16:42:13 pm »
helena_v
Наистина ЛЕ е права,Аз също  мисля че има бременност ,но е още раничко.Сутринта когато станеш повтори теста и чъртичка трябва да е малко по ясна.Много се радвам за теб !!!!!Сега само се пази и мисли положително.Пиши как е втория тест. :bighug:  :balk_602:  :balk_47:
« Отговор #24 -: Май 06, 2006, 18:30:05 pm »
Искренно се надявам да се е получило, Хелена!

Успех и приятни емоции от тук нататък!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #25 -: Май 06, 2006, 23:12:20 pm »
Успех и от мен ,мила Хелена.Дано и следващият тест да е ясен :bfp:
*

naiema

• 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
« Отговор #26 -: Май 07, 2006, 08:49:21 am »
Искрено ти желая съвсем скоро да ти се потвърди бременноста и да станеш мама на едно здраво и сладко бебче!Успех , мила! :D
*

adi

• 7710
« Отговор #27 -: Май 07, 2006, 09:51:02 am »
helena_  направи ли нов тест?????Чакам с нетърпение хубава вест! :bighug:
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #28 -: Май 10, 2006, 10:15:50 am »
лили исках само да отбележа че е най-рания метод за отчитане на бременност а кога се прави нямам си на идея ( мерси за инфото все пак) желая лека бременост на хелена  :wink:  според мен е бременност.успех и едно прекрасно бебче.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #29 -: Май 10, 2006, 13:37:26 pm »
Helena,какво става?Забрави да потвърдиш резултата.Ние тръпнем в очакване :)
*

helena_v

« Отговор #30 -: Май 10, 2006, 14:16:42 pm »
Здравейте отново!
Не съм забравила, но още не съм си направила нов тест. Вече 3-ти ден ми закъснява и мисля утре сутринта да го направя. Много се притеснявам да не се разочаровам като миналия месец и може би това ме спираше досега. Стискаите палци. Дано този път да се е получило
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #31 -: Май 10, 2006, 14:19:57 pm »
Цитат на: helena_v
Здравейте отново!
Не съм забравила, но още не съм си направила нов тест. Вече 3-ти ден ми закъснява и мисля утре сутринта да го направя. Много се притеснявам да не се разочаровам като миналия месец и може би това ме спираше досега. Стискаите палци. Дано този път да се е получило

Ние сме с теб и разбирасе, че ще ти стискаме палци.Вярвам в положителният резултат!!!!!!!!