0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

doroty

резултат от цветна снимка
« Отговор #20 -: Април 12, 2006, 13:28:24 pm »
Да отговоря и аз на въпросите зададени от Рози и денис.Озадачава ме резултата от лапарото,което направих преди няма месец(4 мес след снимката).Заключението от него е,че и двете ми тръби са запушени и ме насочиха към ин витро.Отстранили са  хидросалпингит на едната тръба и много сраствания .Това е за сега което знам.Надявам се на контролния преглед да получа повече информация за състоянието си.
А относно болката от снимката- момичета няма страшно.Боли,по точно е неприятно усещането,но се изтърпява.Щом се прави без упойка,за мен си е в границите на търпимото.Пожелавам ви добри резултати и скоро да пишете радостни новини.
*

doroty

« Отговор #21 -: Април 12, 2006, 13:29:35 pm »
Да отговоря и аз на въпросите зададени от Рози и денис.Озадачава ме резултата от лапарото,което направих преди няма месец(4 мес след снимката).Заключението от него е,че и двете ми тръби са запушени и ме насочиха към ин витро.Отстранили са  хидросалпингит на едната тръба и много сраствания .Това е за сега което знам.Надявам се на контролния преглед да получа повече информация за състоянието си.
А относно болката от снимката- момичета няма страшно.Боли,по точно е неприятно усещането,но се изтърпява.Щом се прави без упойка,за мен си е в границите на търпимото.Пожелавам ви добри резултати и скоро да пишете радостни новини.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #22 -: Април 12, 2006, 13:48:55 pm »
Цитат на: doroty

Много съжалявам за лошият резултат от лапарото.Инвитро-инвитро ,пак има шанс.
Много ми е чудно?
Вярно е, че повечето лекари твърдят,че при хидротубация и цветна снимка няма 100%надеждност в резултата,но чак толкова и то за кратко време???4 месеца- и двете тръби запушени?
Дороти , къде прави цветната снимка и лапарото?
И още нещо през периода снимка-лапаро ,имала ли си някакви заболявания, възпаления.
Особено хронични възпаления-иначе от къде хидросалпингит?
Съвсем ме отчая.
След консултацията ще разкажеш ,нали?
Дано нещата при теб да са по-хубави от колкото мислиш.
Желая ти успех.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

doroty

« Отговор #23 -: Април 12, 2006, 14:00:53 pm »
Благодаря за пожеланията денис.
Не съм се отчаяла нито за миг и смятам да опитам ин витро,все пак съм на 34 и нямам много време за чакане.А относно прекарани заболявания-не помня да съм имала каквото и да е течение.Дори но-шпа пих за пръв път в живота си по време на инсеменациите,не защото имах болки,а за да не се допускат контракции на матката.Снимката и лапарото правих в Света София.Ин витрото ще ми бъде също там.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #24 -: Април 12, 2006, 21:04:33 pm »
Цитат
Значи и на мен ми предстои цветна снимка в четвъртък 13 април и такъв страх ме тресе,че немога да се успокоя.Досега колкото и теми за цветна снимка да съм чела по голяма част от момичетата казват че ги е боляло много и мен ме гони един страх голям от неизвестноста колко голяма ще е болката при мен и какъв ще е резултата.

Да ти кажа боля ме, но ако сега пак ме накарат да направя в името на това да имам дете, бих я направила пак , без да се замисля. И при всеки е различно, едни ги боли , други не. А доколкото за резултата, по добре е да знаеш и да действаш без да губиш време, от колкото да се самозалъгваш. В крайна сметка като чакаш и отлагаш резултата няма да се промени.
 :balk_21:  стискам палци всичко да е ок и да се похвалиш с най добрия резултат :bighug:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*

lidia

• 2959
« Отговор #25 -: Април 12, 2006, 21:06:53 pm »
Цитат
Значи и на мен ми предстои цветна снимка в четвъртък 13 април и такъв страх ме тресе,че немога да се успокоя.Досега колкото и теми за цветна снимка да съм чела по голяма част от момичетата казват че ги е боляло много и мен ме гони един страх голям от неизвестноста колко голяма ще е болката при мен и какъв ще е резултата.

Да ти кажа боля ме, но ако сега пак ме накарат да направя в името на това да имам дете, бих я направила пак , без да се замисля. И при всеки е различно, едни ги боли , други не. А доколкото за резултата, по добре е да знаеш и да действаш без да губиш време, от колкото да се самозалъгваш. В крайна сметка като чакаш и отлагаш резултата няма да се промени.
 :balk_21:  стискам палци всичко да е ок и да се похвалиш с най добрия резултат :bighug:
« Отговор #26 -: Април 13, 2006, 00:05:26 am »
Благодаря ви момичета за топлите думи и за куража,който ми давате.Но понеже нали съм си късметлийка,цветната ми снимка се отлага за другия месец,защото моята докторка претърпя инцидент днес и утре няма да може да дойде,та така сега ще му бера страха още един месец.

Госте,ами аз живея в чужбина и тук ще ми е цветната снимка,но лапароскопията  я правих преди две години в България в една клиника в Албена и останах много доволна от екипа.

Лидия,и аз разсъждавам като теб,колкото и да ме боли съм готова да изтърпя всичката болка на света само да има резултат и да си имам детенце,а си права колкото по навреме толкова по добре и ще знам има ли проблем или не там,но ето какво се случи ще почакам още месец до тогава.
Ще разкажа как е минало и какъв е разултата задължително.Благодаря ви за куража още веднъж момичета.
« Отговор #27 -: Април 15, 2006, 02:38:04 am »
Радвам се за резултата ти Лидия и ти пожелавам от сърце да ни зарадваш в най-скоро време с благата вест.Успех
*

lidia

• 2959
« Отговор #28 -: Април 15, 2006, 15:42:56 pm »
Цитат
Радвам се за резултата ти Лидия и ти пожелавам от сърце да ни зарадваш в най-скоро време с благата вест.Успех

:balk_21:
 къде се загуби ти, пиши ми на лични