Здравейте момичета,
Дано авторката на темата няма нищо против, че пиша в нейната тема за мой проблем и тревога
ама гледам че доста теми има за цветната снимка,та реших да не отварям нова,а да си кажа тук.
Значи и на мен ми предстои цветна снимка в четвъртък 13 април и такъв страх ме тресе,че немога да се успокоя.Досега колкото и теми за цветна снимка да съм чела по голяма част от момичетата казват че ги е боляло много и мен ме гони един страх голям от неизвестноста колко голяма ще е болката при мен и какъв ще е резултата.Аз съм оперирана 2004 от ендометриоза и при тогавашната лапароскопия ми казаха че тръбите са ми наред,но от тогава до сега много вода изтече без никакъв резултат и се притеснявам да не ми се е върнала ендометриозата и да е направила поразии вътре в мен и да са ми запушени тръбите.За сега се съмняват само за сраствания и ей така до четвъртък има да си се притеснявам,дано са им здрави дръжките на масата,че да не ги счупя от болка
Голяма бъзла съм станала,а като че ли бях по смела преди или само съм се мислила за такава.
Ох ей така като си споделя и като че ли по добре ми става.Извинявай Лидия че се намесих в темата ти.