0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Хидротубация-3 дни последователно?
« Отговор #20 -: Април 12, 2006, 11:24:16 am »
Stiskam ti palci utre vsi4ko da mine otli4no. I nepremeno pi6i sled tova....
*

aii

• 386
  • На мама чудото :)
« Отговор #21 -: Април 12, 2006, 12:41:23 pm »
Пиера, не се притеснявай,всичко ще се оправи.Поне в св.Марина ще видиш колко е добре.Ще видиш къде са ме оперирали:).Стискам палци да мине добре всичко и съжелявам,че не съм в Плевен да ти дам кураж.Чакам да ми пишеш.Целувки
 :goodluck:
 :balk_21:
*
« Отговор #22 -: Април 12, 2006, 14:33:41 pm »
Цитат на: aii
Стискам палци да мине добре всичко и съжелявам,че не съм в Плевен да ти дам кураж.Чакам да ми пишеш.Целувки
 :goodluck:  :balk_21:

Аз съм тук бре  :wink:  ще й стискам ръчичката  :D  хич не се притеснявай  :lol:
*

aii

• 386
« Отговор #23 -: Април 12, 2006, 18:32:57 pm »
АААААА,браво!Значи всичко ще е наред!:) Щом ти ще стискаш ръчичката,значи няма проблем.Хайде после чакам резултата! :P
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #24 -: Април 12, 2006, 22:07:05 pm »
Зори не знам дали си ми получила съобщението на лични,ако не си-утре ще ти се обадя ако си свободна за кафенце преди процедурата.
        Мерси момичета за подкрепата,задължително ще пиша какво е станало. :balk_21:
*
« Отговор #25 -: Април 12, 2006, 22:16:38 pm »
Цитат на: piera
Зори не знам дали си ми получила съобщението на лични,ако не си-утре ще ти се обадя ако си свободна за кафенце преди процедурата.

Миличка нищо не съм получила за съжаление и не знам защо, но утре те чакам  :)  ще изляза веднага - ти само звънни  :lol:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #26 -: Април 12, 2006, 22:23:40 pm »
:D ок.ще ти звънна.Аз междудругото преди 2 седмици пак ти писах на лични и се зачудих дали си ми получила съобщението,сигурно не си.нищо-до утре :wink:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #27 -: Април 13, 2006, 17:53:30 pm »
Момичета,преди малко се прибрах от Плевен след първата процедура.Утре пак ще ходя и в другиден също.Искам да ви кажа,че беше зверски болезнено.Очаквах да ме боли,нали съм правила 3 подобни процедури,но това беше просто ужас.По едно време спрях да чувам,зави ми се свят,изтръпна ми цялата глава и ченето....Ама поне доктора ми каза,че имам проходимост на тръбите,което много ме успокои.Така е в името на бебче...Иначе д-ра е внимателен,клиниката е страхотна.Ама и аз съм луда-през цялото време си визуализирах матката,тръбите,какво става там вътре и може би това беше допълнителен бонус към общото ми състояние.Та така.
Взех си изследванията от генетиката-имам мутации-2 вида даже.Започвам фолиева киселина по 4 мг дневно и аспирин.Пуснах и повторни изследвания за хламидиите и антикардиолипин.Другата седмица като излязат резултатите ще се прецени какво ще правим нататък.Засега се знае,че със сигурност по време на евентуална бременност ще приемам хепарин.
*

aii

• 386
« Отговор #28 -: Април 14, 2006, 15:05:33 pm »
:cry: Пиера,миличка, много съжалявам,че е трябвало да изтърпиш тези болки,но поне резултата е добър.Ще стискаш зъби още 2 пъти и това е.С Миси не се ли видяхте за по кафе,поне за вдигане на духа? :roll: Жалко,че не съм си в Плевен.Пиши пак какво става.
*
« Отговор #29 -: Април 14, 2006, 15:22:54 pm »
Цитат на: aii
С Миси не се ли видяхте за по кафе,поне за вдигане на духа? :roll: Жалко,че не съм си в Плевен.Пиши пак какво става.

Ехоооооо, абе как няма да се видим бре и кафенце дори пихме преди процедурата. Само дето не можах да й стискам ръчичката за да не я боли :wink: Важното е че резултатът е добър

П.П. Хайде ти няма ли да се прибираш вече
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #30 -: Април 14, 2006, 18:25:30 pm »
Здравейте момичета.Жива съм след поредната и ПОСЛЕДНА процедура. :D .Д-ра реши да е последна,защото антибиотика много добре се влива в тръбите,което показва,че няма проблем.Много съм щастлива.И този път ме боля много,но преди това бях изпила 2 аналгина,2 бусколизина и солидна доза валериан :oops: .Зори мила,не ти се обадих днес,защото нашите бързаха.Скоро сигурно пак ще идвам до Плевен и ще ти се обадя.Ами това е за сега
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #31 -: Април 14, 2006, 18:29:31 pm »
piera, поздравления за добрият резултат.
 :wave:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #32 -: Април 14, 2006, 18:53:39 pm »
Браво миличка, ти си отличник аз ти казах, но нали не слушаш  :wink:
Аз пък помислих,че си се отказала като не се обади :roll:  споко другият път ще се видим :balk_21:
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #33 -: Април 14, 2006, 19:01:44 pm »
Браво Пиера  :D радвам се че е минало всичко както трябва, макар и болезнено се забравя. А сега давай нататък и скоро да ни радваш с добри новини.  :grouphug2:  :balk_21:
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
« Отговор #34 -: Април 14, 2006, 21:34:39 pm »
Браво, Пиера! Ти си герой :!:  :wink:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #35 -: Април 14, 2006, 22:06:25 pm »
Пиера, толкова се радвам, че се е свършило вече с тези болезнени процедури, така ми стана мъчно като ти четох постинга след първата.  А сега си отдъхнах с лекото, че хем е свършило, хем резултата ти е добър.  Пожелавам ти занапред само с хубави постинги да ни радваш:)
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #36 -: Април 14, 2006, 22:24:06 pm »
...Жива съм след поредната и ПОСЛЕДНА процедура.

Мда :D  жива си  видях те  :wink:

... 2 аналгина, 2 бусколизина и солидна доза валериан :oops: ...
изглеждаше малко замаяна :roll: , но след кафенцето :coffee:  явно си по-добре щом си писала тук значи се съвземаш. Ти си герой, при всичките болки дето си изпитала намери сили да драснеш някой ред и във форума. Късмет мила и след 1,5-2 месеца, въпреки че на теб ти звучи все още нереално да се похвалиш с  :bfp:
Обещах на Ganka:)
*

aii

• 386
« Отговор #37 -: Април 14, 2006, 22:33:38 pm »
Еееееееее,браво на момичето!Всичко свърши бързо,видя ли! :P
Бе знаех си,че с миската ще се видите и ще пиете кафенцето без мен,ама скоро ще си дойда в Плевен и ще се срещнем на мой терен. :twisted:
Миска,болничният ми е до 3.05.За понататък не се знае.Така,че най-рано на 3.05 се пробирам:) :wink:
« Отговор #38 -: Април 15, 2006, 02:54:35 am »
Радвам се за теб Пиера,че резултата е хубав.Найстина боли доста защото и аз ходя в момента на хидротубация(продухване).С какъв антибиотик ти го правиха?
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #39 -: Април 15, 2006, 08:51:04 am »
Мерси за подкрепата момичета!Всички ви :bighug:  и  :balk_21: .
Мила Галилео,не знам с какъв антибиотик ми ги правиха,не съм питала.Ти къде правиш процедурите?