))Добре дошли на новите момичета и лека бременност:)
Аз съм готова с всички покупки. Останаха памперси нещата които ще ми трябват за болницата и количка. Днес вече вземах последните неща които бях запазила.
Честно да си кажа, пазаря от 2 месеца насам по малко защото дори по-малко си е много като се купува по 3:)))))
Така ни идва малко по леко. Имаме и много подаръци, което много ни облекчава и помага. Двете кошари са ни подарък, двете кошници, дрехи.
Вече ми идва наистина тежко да ходя по много а и не се знае в кой момент няма да мога да излизам:)Дано няма такъв, но не исключвам и такава възможност.
За себе си съм казвала и преди, че не страдам от суеверия и каквото е писано ще стане.
Може и да ви се види прекалено но всичко е изпрано, изгладено и прибрано. Използвах майка и племенницата ми докато бяха тук да свършат повечето от това а сега аз по малко. Няма да има кой да го направи през времето когато ще съм в София и затова предпочитам да съм спокойна, че като се приберем живот и здраве всичко ще е готово за ползване:)
Оказва се май, че и съпругът ми няма да е тук, което допълнително ще ни понатовари, но само да сме здрави и да е наред всичко:)Останалото ще си го подредя с помощ от баби и приятели:)
Днес ми беше един ужасен ден:)))))))Блокираха ми гумите на колата на пътя:) Обадих се на пътна помощ и добре, че бяха много бързи я закарахме в сервиза където си изкарах почти 5 часа. После поне успях да мина технически преглед за какъвто бях тръгнала:)Прибрах се преди 2 часа и тази нощ със сигурност ще спя много добре:))
Веселушко, усещам ги лисковците вече и през деня:)
Лека вечер момичета:))))))и се пазете.