0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова августовска седмичка 03.08 - 09.08
« Отговор #20 -: Август 03, 2009, 12:18:13 pm »
Привет, привет! :balk_64:
Фаталче  :crossfingers: яко мила!!!Дано да видиш положителен тест! Шанса е много голям с тази графика! Чакаме да ни зарадваш!
На Исето също  :crossfingers:. Всичко ще мине успешно и после скоро ще ни зарадва с най-хубавата новина!
Аз съм добре! Пазя бебоците! Да видим до къде ще я докараме!
Приятен ден на всички!
*
« Отговор #21 -: Август 03, 2009, 12:28:41 pm »
добро утро в първата седмичка за месеца. дано бъде изпълнен с много хубави новинки.
аз съм от работещите, но така ми се спи и чакамс  нетърпение да дойде другата седмица и да стана от почиващите.
няма да ви изброявам поименно, но ви желая една прекрасна седмичка.
« Отговор #22 -: Август 03, 2009, 12:33:59 pm »
Добро утро милички дано скоро всички сбъднем мечтите си .
Фаталче с теб сме мила дано следващата седмица ти да пуснеш темичката.
Лека и успешна седмица на всички.

*
« Отговор #23 -: Август 03, 2009, 13:05:36 pm »
Здравейте, хубавелки  :D........
Честита ни нова темичка! Дано се изпълни с мноооого ++++!
Като гледам, има голяма вероятнос Фаталчето да ни зарадва....Чакаме с нетърпение да се похвалиш. Графиката ти е хубава. Може би е малко раничкко и заради това тестовете не са категорични...

Пожелавам на момичетата, които имат процедури много късмет и прекрасни резултати.

А аз да ви се похваля: Усетих за първи път бебо!!! В началото дори не бях сигурна, но когато се повтори, вече нямах никакво съмнение...Желая на всяка една от вас много скоро да усети това неповторимо усещане.....

:blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2:

Нашето първо чудо е вече на 7 г.!!! 26.12.2009 г.
Второто ни чудо, нашият коледен подарък, се появи на 25.12.2016г.!
« Отговор #24 -: Август 03, 2009, 13:11:20 pm »
Деси пожелавам ти лека и успешна процедура  :bighug:
Лукреция честити първи трепети  :D ще става още по-хубаво и приятно.Аз не съм усещала все още но съм сигурна че и това ще стане  :)
Радостинка как беше палатката  :D Между другото някой друг освен теб ползва ли ти телефона 

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
*
« Отговор #25 -: Август 03, 2009, 13:12:29 pm »
Супер Луцка! Много се радвам! Погали пупето от мен  :D
И за първи път и аз да се цопна под твоите вирусчета, пък Дай Боже на всички ни да изпитаме това щастие.
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #26 -: Август 03, 2009, 13:16:23 pm »
Здравейте,ууууу много работа днес,не мога да се запиша в темата.
Ама то тука хубави работи стават май.Фаталче,зарежи тия тестове или направи Шуър чек или по-сигурно иди да те боднат.Хайде дано да ни зарадваш и в понеделник ти да пуснеш седмичната.
Опа забравих ,честита ни нова тема,дано да се напълни с положителни тестове.
Деси ,стискам ти палци за успешна процедура.
Много стиснати палци и за Искра.
Луцка,мерси за вирусчетата,много се радвам че вече усещаш новия живот,който расте в теб.Дано до края всичко да се развива добре.
Лек и ползотворен ден ви желая,аз пак ще побачкам малко,по-късно пак ще ви нагледам.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #27 -: Август 03, 2009, 13:24:03 pm »
Радостинка как беше палатката  :D Между другото някой друг освен теб ползва ли ти телефона 
Палатката беше добре, там въобще не беше валяло :wink:. А за телефона :lol: :lol: :lol:, понеже нали съм си блондинка :lol: :lol: :lol: си забравих моя телефон в свекърва ми, а на мъжа ми телефона беше в къщи да се зарежда и събота бяхме с разменени телефони :lol:. Ако си ми звънкала в неделя, може и той да е вдигнал, ама пък нищо не ми каза :o
Оп и аз под вирусчетата на Луцката :wink:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #28 -: Август 03, 2009, 13:48:29 pm »
Здравейте милички :)

Фаталче, мила, стискаме ти палци ама с всички сили!!! Бягай наистина на кръвен и чакаме доклад!  :pink_dust_1:

Анмарче, много си весела днес, както винаги! Много голяма сладурана си да знаеш! :)

Искре, с теб сме! Дано по-бързичко се възстановиш!  :bighug:

Деска :goodluck:

Усмихнат дееееен

*
« Отговор #29 -: Август 03, 2009, 13:54:54 pm »
Оп и аз под вирусчетата. Много се радвам lucrecia, че си изпитала това невероятно усещане, дано и всички останали да го усетим скоро.
Желая на всички една прекрасна седмица и дано да се похвалиме с много ++++ тесчета и всички процедури да приключат с успех!
Фаталче  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Дано се похвалиш с  :bfp:
 :bighug:
*
« Отговор #30 -: Август 03, 2009, 13:58:48 pm »
Момичета, на отпускарите желая да са там  8)

А на работещите  :? поне да донесе настроение
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #31 -: Август 03, 2009, 14:25:04 pm »
Здравейте, бонбони!  :D
Днес още от първия ден на седмицата започваме с добрите новини. Фаталче, стискам палци втората чертичка да се потвърди. Ако си много нетърпелива може наистина на да пуснеш кръвен. Аз ако бях до сега да съм изприпкала за  :needleani:
Луцка, сигурно усещането е неописуемо :bighug:
Исе  :crossfingers:
viki_vat, деси всички сме с вас, милички  :crossfingers: yahoo_17  stork-boy

П.П. Анмарче, страхотна картинка си пуснала. Много добре ми действа и ми се иска вече да излизам в отпуска..  :)

« Последна редакция: Август 03, 2009, 14:26:48 pm от deska_meska »

*
« Отговор #32 -: Август 03, 2009, 14:31:54 pm »
Цопвам се и аз под вирусчетата. Дано , Дай Боже на всички такава радост, както радостта на Лукреция.
Стискам палци на всички.
« Отговор #33 -: Август 03, 2009, 14:34:16 pm »
 Няма къде да пусна кръвен тест, така че ще откача до утре сутринта...
Много ви благодаря за стиснатите палци и куража!
*
« Отговор #34 -: Август 03, 2009, 14:45:56 pm »
Фаталче, тогава утре сутрин с първата урина и вземи Шуър Чек. Незнам, но на мен ми се струват по-сериозни тестове. Макар, че и те в Китай са правени!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Момичета, аз нещо май съм проспала  :oops: Да не би днес Вики-Ват да е на тестче?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #35 -: Август 03, 2009, 14:53:42 pm »
az koga 6te imam bebe
nikolovi
*
« Отговор #36 -: Август 03, 2009, 15:01:54 pm »
Фаталче, тогава утре сутрин с първата урина и вземи Шуър Чек. Незнам, но на мен ми се струват по-сериозни тестове. Макар, че и те в Китай са правени!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Момичета, аз нещо май съм проспала  :oops: Да не би днес Вики-Ват да е на тестче?  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

А не мила! Нищо не си проспала! Има време за моят тест!  :D
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #37 -: Август 03, 2009, 15:17:16 pm »
Здравейте,момичета :) Повечето от вас не ме познават,но преди година с мен се случи чудо.....видях двете чертички....Искам просто да ви кажа вярвайте в чудеса....може би точно днес ще се случи чудото на някоя от вас!
П.С. Радва ме факта,че почти не виждам познати имена тук,което значи, че повечето момичета с които опитвахме заедно са успели....Надявам се август 2009 да е месеца на  viki_vat  и fatalwoman  ....най-сетне трябва да дойде и вашето чудо милички :)
*
« Отговор #38 -: Август 03, 2009, 15:25:37 pm »
siska_rs, много ти благодарим. Всички имаме нужда от тази подкрепа! Желая ти много хубави мигове!  :bighug:
*
« Отговор #39 -: Август 03, 2009, 15:30:00 pm »
Здравейте момичета
Незнам дали ме помните  :?..но ако не има защо  :D
отдавна не съм писала
причината е, че в 4-та седмица отновох прокървих и от 2 месеца съм на легло и хапове  :?.Но бебо е добре слава богу.
Освен това и имах всички неразположения за ранна бременност-  :( ужасно гадене нон стоп, повръщане....непрекъсната тежест в стомаха и от там липса на апетит.
и заради всичко това нямах сили да пиша слде деня, когато видях девте чертчики

Искам да честитя на всички който са видели положителен тест и да им пожеля лека и безпроблемна бременност!
На всчики очакващи пожелавам скро да с епохвалят  :P

Бях чела набързо някаде,ч е Фибчо е бременна  :P
ако е така пожелавам ти най красивите 9 месеца и здраво бебче  :)