0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте извинявам се за въпроса на повечето от вас колкото и да ви се струва тъп за мен е много важен. трябва да правя лапаро и незнам кой от двамата да избера.
Много ще съм ви благодарна ако някой ми отговори защото тук никъде не намерих отзиви за д-р Начков за разлика от него доста неща чета за д-р Попов.
целувки
*
кой да избера д-р Попов или д-р Начков?
« Отговор #1 -: Април 14, 2006, 16:31:40 pm »
Ще ми са да мога да ти помогна, но аз имам две лапароскопии при Попов....

« Отговор #2 -: Април 17, 2006, 11:32:39 am »
и аз съм била при Попов и съм много доволна... :wink:
"Странно нещо Рµ животът, ако откажеС? РґР° приемеС? РґСЂСѓРіРѕ, освен най-доброто, РјРЅРѕРіРѕ често РіРѕ получаваС?!"
« Отговор #3 -: Април 17, 2006, 14:38:38 pm »
И аз имам лапаро при Попов, само добри думи имам за него...
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*
« Отговор #4 -: Април 17, 2006, 17:39:35 pm »
е сигурно аз съм единствената, дето не се впечатли достатъчно  нито от Начев, нито от Попов, че да им позволя да размахат нож над мен...
не знам защо дир-а от известно време ме изхвърля, когато се опитам да използвам търсачката, иначе щях да ти пусна линк към темата за лапароскопиите.
Някой има ли представа защо се получава така?
The impossible is often the untried [/i]
*

Zizita

отг
« Отговор #5 -: Април 17, 2006, 17:59:15 pm »
Горещо препоръчвам д-р Начков за раждане- имала съм голям късмет, че съм попаднала на него... За лапароскопия не знам- не знам дори какво значи... Разглеждам сайта за друг проблем. Успех!
*
« Отговор #6 -: Април 18, 2006, 10:26:35 am »
Благодаря ви момичета вече си записах час при Попов надявам се наистина е да е добър лекар защото доста ми е притеснено. Благодаря ви и успех на всички
Ще пиша как е минало всичко.
Целувам ви
*
« Отговор #7 -: Април 19, 2006, 00:15:04 am »
Мисля ,че си направила най правилният избор .Много мога да говоря за доктор Попов от Шейново/ако става въпрос за същия/но се притеснявам да не ви прозвучи като реклама.На този човек аз лично дължа много.Това е може би единственият лекар на когото аз вярвам безрезервно ,а аз за съжаление съм минала през много лекари и болници     Ако някого не дай Боже пак ми се наложи операция ще се доверя  отново и единствено на него .Sany не се притеснявай и бъди сигурна ,че си в добри ръце. :balk_602: