След два

едвам остисках до тази сутрин да ида на преглед и вече официално мога да кажа, че ... съм бременна.

Таткото е в шок, но поздравления приемаме всякакви ...
Историята ми не е дълга, но ми е важно да отбележа ...
... След прекарани хламидии, операция от апендисит и още една операция от жесток перитонит (остър ерозивен гастрит, пробив на стомаха и излив на стомашно съдържимо в коремната кухина), която едва не ми коства живота след цветна снимка се установи, че аз все пак имам една проходима тръба. Другата - отдясно - при апендисита и дренажа от перитонита е смачкана в джоб от сраствания и труднопроходима, но явно и след тежки операции може да си късметлия!
... В месеца на забременяването аз съм овулирала отдясно - тоест откъм страната на негодната тръба.
.... Забременявам в месеца на цветна снимка.
... Последната ни спермограма показва мъжки фактор - понижена подвижност и бройка. Не фатално лоша, но никак не добра. Таткото работи в условия на ужасен стрес, недоспиване и облъчване.
Днес ми беше голяма забава да сервирам на Док новината. Разбира се, все още има големи неясноти, но стискайте палци все пак да успея! Първо забременяване ми е и много ме е страх. Почнаха да ме мъчат въпроси за Живота, Вселената и всичко останало, но в крайна сметка съм щастлива и желая същата радост на всички вас!
Много поздрави и прегръдки от мен!!!
Рони