0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,момичета вчера ме изписаха от болницата ,лежах заради контракции а съм в 19г.с,имам притеснения около температурата която си имам от дни и никой лекар не обърна съществено внимание на което!Не знам вече какво да си мисля 37.4 била абсолютно нормална температура 8O.....или въобще не било температура...това ми се казваше, бях на системи и  мускулни инжекции Папаверин сега пия хапчета Магнерич,да не би да е от медикаментите, но минаха вече няколко дена откакто не съм на системи и си ме изписаха с тази "температурка",а аз не спирам да се тревожа ...Дайте ми съвет какво да си мисля не знам няма лекар в тази болница който да се трогна от тревогата ми....а е толкова желано и изстрадано това бебенце.Моля ви посъветвайте ме,наистина незнам към кого да се обърна! :ask:

*
Re: Има ли нормална температура при бременност?
« Отговор #1 -: Август 25, 2009, 21:54:48 pm »
Четох някъде че температура над 38.5 влияе на бебето.Да не си понастинала,защото не е "нормално" дори такава температура,щом я има значи организма се бори с някаква инфекция.Защо не се обърнеш към лекаря който следи бременността?
То по-принцип са малко лекарите които се трогват."Моят" примерно преди няколко седмици ме изпрати да си ходя с контракции и ми каза да чакаме да видим дали щяло да стане спонтанен аборт. 8O
Стискам палци скоро да си добре и да нямаш повече оплаквания до края!

« Отговор #2 -: Август 25, 2009, 22:07:40 pm »
Ами те всички компетентни лица са негови колеги ,на проследяващия ме доктор,лежах в болницата където му е и кабинета и така или иначе ще му се обадя за да го попитам и за неговото мнение ,но не вярвам да е различно от това на колегите му до37.5 било нормално да си е горещ а бременната жена и това е....във Варна няма голям избор човек на болници и доктори......  :(

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #3 -: Август 25, 2009, 22:18:42 pm »
А някой да се сети да ти изследва кръвна картина - ако са завишени утайка и левкоцити, явно някъде има инфекция. Също и обикновена и стерилна урина.
За мен лично бременна или не не е нормална постоянна температура от 37.4.
*

Aubergine

« Отговор #4 -: Август 25, 2009, 22:53:41 pm »
И ще й кажат, че на бременните леквоцитите и утайката са винаги завишени.

..във Варна няма голям избор човек на болници и доктори......  :(
А браво!
*
« Отговор #5 -: Август 25, 2009, 23:10:29 pm »
За толкова напеднала бременност не знам, но при първата си бременност продължих да си следя базалната температура и след като установих, че съм бременна,т.е. говоря за 6-7седмица. Тя беше над 37,0 до 37,5.А и независимо,че беше зимата спях на изключено парно и въпреки това се будех цялата потна сутрин, което може би означчава, че съм била с малко по-висока темп. Но разбира се трябва ти внимателна преценка на състояниети ти за да се изключи възможна инфекция.

« Отговор #6 -: Август 27, 2009, 13:16:02 pm »
Благодаря ви мили момичета за отговорите,подразбрах че май си е нормално при някои бременни подобен момент с темпеатура,а и тя изчезва и се пявява не знам какво да си мисля,дано всичко е наред.
Благодаря ви  :bighug: