Сигурно се чудите какво общо има Коледа с лятото?
Миналата година по това време бях най-тъжното същество на света, защото първият ми опит ин витро завърши с неуспех. Няма да се впускам в подробности какво е усещането, защото за съжаление повечето тук го познават...и докато смятах, че никога повече няма да погледна с надежда напред дойде зимата и инициативата на сдружение "Зачатие" Коледно желание. Реших да участвам, защото желанието да затупти сърчице под моето бе по-силно от страха ми. Помня, че вечерта лежах и си мислех, че няма да съм разочарована, ако не съм сред късметлиите, само исках тези, които ще спечелят да успеят докрай. Никога няма да забравя ранната декемврийска сутрин, когато отворих форума и разбрах, че малката принцеска на Стефи е изтеглила точно моето име! Разплаках се и надеждата отново се събуди!
Сега вече мога да го кажа - бременна съм! Ако Бог е с мен тази Коледа у дома ще бъдем трима!
Благодарение на всеотдайния д-р Стаменов и целия екип на ЦРЗ "Надежда" очаквам моята Мечта! Каквото и да кажа за тях все ще е недостатъчно, но истината е, че се прекланям пред тези хора и искрено ги обичам!
Благодаря от сърце и на Сдружение "Зачатие", които ме накараха да вярвам в чудесата и да не се страхувам да мечтая! Благодаря и на всички Вас, мили момичета, които бяхте до мен в най-трудните ми моменти и ме подкрепяхте
Обичам Ви и ще се моля всяка една от Вас да сбъдне мечтата си!