0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

за едно Коледно желание...
« -: Август 28, 2009, 18:39:49 pm »
Сигурно се чудите какво общо има Коледа с лятото?
Миналата година по това време бях най-тъжното същество на света, защото първият ми опит ин витро завърши с неуспех. Няма да се впускам в подробности какво е усещането, защото за съжаление повечето тук го познават...и докато смятах, че никога повече няма да погледна с надежда напред дойде зимата и инициативата на сдружение "Зачатие" Коледно желание. Реших да участвам, защото желанието да затупти сърчице под моето бе по-силно от страха ми. Помня, че вечерта лежах и си мислех, че няма да съм разочарована, ако не съм сред късметлиите, само исках тези, които ще спечелят да успеят докрай. Никога няма да забравя ранната декемврийска сутрин, когато отворих форума и разбрах, че малката принцеска на Стефи е изтеглила точно моето име! Разплаках се и надеждата отново се събуди!

Сега вече мога да го кажа - бременна съм! Ако Бог е с мен тази Коледа у дома ще бъдем трима!

Благодарение на всеотдайния д-р Стаменов и целия екип на ЦРЗ "Надежда" очаквам моята Мечта! Каквото и да кажа за тях все ще е недостатъчно, но истината е, че се прекланям пред тези хора и искрено ги обичам!
Благодаря от сърце и на Сдружение "Зачатие", които ме накараха да вярвам в чудесата и да не се страхувам да мечтая! Благодаря и на всички Вас, мили момичета, които бяхте до мен в най-трудните ми моменти и ме подкрепяхте  :youwoman: Обичам Ви и ще се моля всяка една от Вас да сбъдне мечтата си!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: за едно Коледно желание...
« Отговор #1 -: Август 28, 2009, 18:51:07 pm »
настръхнах цялата докато четях, много се радвам на всяко момиче, което с треперещи пръсти и известна доза колебание пише темата за своето сбъднато желание ...
дай Боже повече такива тук
Розовелка, успешна до края и едно прекрасно бебе да озари с усмивката си дома Ви, бъдете щастливи  :D
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #2 -: Август 28, 2009, 18:55:26 pm »
Розовелка,пожелавам ти тази Коледа да ти донесе на-мечтаният подарък-здраво,пухкаво бебе :DПо Коледа чудесата се сбъдват tree2a

*
« Отговор #3 -: Август 28, 2009, 19:15:42 pm »
Страхотна новина!
Пожелавам ти лека бременност и едно здраво  бебче!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #4 -: Август 28, 2009, 19:17:26 pm »
Чак ми се насълзиха очите, от радост. Ако знаеш от кога чакам такава тема от теб. :bighug: Толкова много се радвам за вас. Пожелавам ти леко изкарване на останалите месеци и още по-леко раждане. И едно прекрасно пухкаво бебче накрая.
*
« Отговор #5 -: Август 28, 2009, 19:50:49 pm »
Розовелка, нямаш си напредстава колко се радвам да прочета тази прекрасна новина. Пожелавам ти от цялото си сърце едно здраво и прекрасно бебенце :D
поздрави и от кака Деси :wink:
*
« Отговор #6 -: Август 28, 2009, 19:55:21 pm »
Страхотна новина, мила! Лека и безпроблемна до края и най-сладката мечта по Коледа!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

« Отговор #7 -: Август 28, 2009, 20:01:51 pm »
Розовелка, отдавна някой не беше споделял по такъв начин прекрасната новина! Пожелавам ти лека бременност до края и една прекрасна ПЪРВА Коледа в уголемен състав! :lol:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #8 -: Август 28, 2009, 20:21:02 pm »
Поплаках си, признавам си.
Така като плаках на Коледа, когато децата теглеха жребия и вчера също!

Розинко, заслужаваш своето Коледно чудо, заслужаваш го с всяка фибра на тялото си!
Пожелавам ти леки оставащи дни до финала и после пълен с прекрасно бебешко ухание дом!

:flower:Мишанта
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
« Отговор #9 -: Август 28, 2009, 20:41:33 pm »
Eх че хубава коледа ви очаква!
Поплаках си и аз!
Много много се радвам за теб!
« Отговор #10 -: Август 28, 2009, 20:50:01 pm »
Радвам се за теб! Лека бременост и здраво бебче на финала!
Наистина ви предстои най- хубавата Коледа!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #11 -: Август 28, 2009, 20:53:17 pm »
много се радвам за вас!Лека и безпроблемна бременност и на Коледа да празнувате щастливи с малко съкровище на ръце!
<br />
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #12 -: Август 28, 2009, 21:13:30 pm »
Прекрасен завършек на една още по прекрасна мечта:)
Пожелавам ти всичко да е наред до края:)
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #13 -: Август 28, 2009, 21:22:55 pm »
Прекрасна новина! /търсих синоним, да избегна повторенията, но не открих по-точна/
Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност до края, а предстоящата Коледа да бъде най-запомнящата, най-вълнуващата, най-уханната на бебе.

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #14 -: Август 28, 2009, 21:50:19 pm »
Розовелка - и аз си имам 1 сбъднат коледен подарък вкъщи :)така,че прекрасно те разбирам :)Лека и успешна бременност!!

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #15 -: Август 28, 2009, 22:09:56 pm »
Мила каква чудесна новина.Желая ти лека и безпроблемна бременност до края и сладък, ревящ, коледен подарък на финала. :balk_21:
*
« Отговор #16 -: Август 28, 2009, 22:39:57 pm »
Розовелка, мила, страшно много ме развълнува поста ти! Радвам се за теб, за вас, за твоето сбъднато коледно желание!
П.С. А и тая Мишанта такива ги реди....

*
« Отговор #17 -: Август 28, 2009, 22:55:58 pm »
Честито Мила Розовелка!
Толкова е хубаво да поплаче човек от радост!
Желая ти, от цялото си сърце, безпроблемнно да завъри бреманността ти. Да гушкаш здраво бебче, да му показваш коледната елха, и да му кажеш, че по Коледа наистина стават чудеса!
Господ да е с вас и да ви пази!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
« Отговор #18 -: Август 28, 2009, 23:24:07 pm »
Честито и от мен,Розовелке!Лека бременност и най-красивия и прекрасно ухаещ на бебе подарък да гушкате тази Коледа!
Когато повярваме в чудесата,те наистина се случват! :babyflips:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #19 -: Август 28, 2009, 23:42:20 pm »
Честито, Розовелка! Аз също вярвам в чудесата по Коледа ...
Ето, че от Зачатие има смисъл!
Дано и следващата Коледа донесе късмет на останалите момичета тук, а ти се наслаждавай на щастието си и на растящия живот в теб!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!