Благодаря на Зачатие, за инициативата за анкетата и благодаря на всички момичета за развитието на тази тема! Усмихнах се на няколкото пъти, в които бяха разказани историите на момичета, които са били
наистина подкрепени - и съответно са гласувли с петата опция - "не .....". Значи в този свят има и добри хора
Това е чудесно.
Ще се присъединя, към посланието на Марина, за съжалението, защото моят гняв не търси съжаление, а само и единствено правда. И тук ще се възползвам, отново да благодаря на Зачатие, че са поели поредното предизвикателство в наша защита - закон, който да ни пази от аналогични ситуации.
Направи ми впечатление също, че има дами които не са казали на работодателят си, но са гласували с петата опция. Разбира се,че всеки има право сам да тълкува ситуацията, но според мен това изкривява резултата.
По въпросът - дали е дискриминация или не, само ще направя следният коментар: Когато това се случи, се попчувствах второ качество. Ако това не е дискриминация, то кое е тогава?
Знам, че има хора с много сериозни заболявания и диагнози /брат ме сред тези хора/, и знам, че те са подлагани на същото всеки ден, почти навсякъде /за работното място няма да коментирам, защото е почти невъзможно да се сдобият с такова
/ И наистина е факт, че не са обичани, Чандра.
Но този сайт, това сдружение са в унисон с нашите интереси и на хилядите двойки с репродуктивен проблем. Та в тоя ред на мисли, не смятам, че аналози с други заболявания са коректни, тъй като има съответните организации и закони за тяхната защита.
За нас, все още няма закон, който да ни пази гърба.