здравейте, момичета!
ех, жаси май наистина има много лека ръка, само какви радостни новини си имаме тази седмица. не само бременилки, а и родилки
честито ти малко мъжле,
плами. да ти е жив и здрав и много да ви радва. знам, че ще расте щастливо и много обично дете, защото е желано от цяло сърце.
честито и на новите бременилки. лека и спокойна бременност и безпроблемно раждане на финала.
добре дошли и на новите момичета, дано за тях седмичната ни тема им донесе много късмет и скоро да ни зарадват с
П.С: аз също да се отчета. вчера бях на преглед. малката ни душица расте и се оформя. вече прилича на голям човек. доктора каза, че всичко е наред, дори плацентата за която се притеснявах, че на предния преглед беше доста ниско/не съм споделяла тук за това/ е започнала да се "вдига" дано успее до финала да си застане на мястото.
хайде сега едни хубави тлъсти вирусчета да раздам със специални поздрави от едно малко симпатично същество, растящо в корема на джиджи. каза, че с нетърпение чака от вас да му направите другарчета за компания
:blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust: