0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ин витро в АГ - Варна 4
« Отговор #120 -: Септември 21, 2009, 11:08:54 am »
всеки с проблемите си, както се казва...та да споделя и аз моя. като гледам моят къс протокол и се чудя следното - имам вписани 17 инжекции гонал, а в рецептата ми изписаха 30 ампули. защо е това разминаване? ако се бият по две наведнъж, пак не излиза сметката...
« Отговор #121 -: Септември 21, 2009, 11:37:08 am »
всеки с проблемите си, както се казва...та да споделя и аз моя. като гледам моят къс протокол и се чудя следното - имам вписани 17 инжекции гонал, а в рецептата ми изписаха 30 ампули. защо е това разминаване? ако се бият по две наведнъж, пак не излиза сметката...
По време на процедурата се преценява колко хормони да се слагат. Възможно е да ти останат количества, които после ще продадеш... На мен пък не ми стигаха и купувах допълнително  :(
Успех!!!
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
« Отговор #122 -: Септември 21, 2009, 11:49:14 am »
четох за гонал пен и изглежда лесно за биене. това, че не пише пен на рецептата, знали , че не ми е изписан и ще смесвам сама в обикновена спринцовка? имам хиляди въпроси...
*
« Отговор #123 -: Септември 21, 2009, 12:34:37 pm »
Здравейте момичета!Днес и аз стартирах с Пурегонче, този път с по-висок дозички.Това малко не ми се нрави, но няма как слушам си доктора и изпълнявам.Развам се , че тази есен темичката започва така ведро и весело дано само хубави новини си споделяме за в бъдеще.:D
*
« Отговор #124 -: Септември 21, 2009, 15:57:49 pm »
Здравейте момичета! Току що се прибираме от АГто Варна! Днес беше пълна лудница! Предполагам,че сме се засякли с някои от вас!?? Ама то не беше за запознаваме! Имаеш доста  пункци ии или трансфери! каквото и да е,желая успех на всички ви! $Операцията? с Румъния мина перектно и подробно съм я описал в темата$Цени на лекарствата в Румъния$ !!! Всичко си дойде на мястото! Ние в четвъртък смена контролен!
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 16:12:51 pm от Елфи »
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #125 -: Септември 21, 2009, 16:17:04 pm »
четох за гонал пен и изглежда лесно за биене. това, че не пише пен на рецептата, знали , че не ми е изписан и ще смесвам сама в обикновена спринцовка? имам хиляди въпроси...

Пис, няма значение, че не пише Гонал пен. Спокойно можеш да си вземеш писалка защото излиза по-евтино, стига само да не си с по-малка доза от писалката и да ти остане после.
Обикновения гонал 75 единици е в кутийка в която има 2 игли (голяма за смесване и изтегляне на лекарството и малка за биене), спринцовка, шишенце (незнам дали така се казва:)със сухото вещество и шишенце с разтвора. Дори да се спреш на инжекциите няма какво да те притеснява, много е лесно и безболезнено:) Ани ще ти покаже как става:)
Успех

:)Рачо, днес dani_j те е разпознала в коридора:)))))))))Каза ми, че си е мислила, че си ти и по късно ще пише за да се разбере дали наистина сте били там по времето , когато ви е видяла:)
И аз бях, една такава наперена с рунтава рижа лисича опашка:)
За другото...:)Елфи ти е казала:)Пиши ми на ЛС:)

Успех:)
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 16:21:29 pm от Lisko »
*
« Отговор #126 -: Септември 21, 2009, 16:21:43 pm »

Недей да лъжеш хората, вече не си рижа!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #127 -: Септември 21, 2009, 16:34:50 pm »

Недей да лъжеш хората, вече не си рижа!
Абе опашката на дупето ми е рижа бе:))))))))))))))
Инъче съм синя слива. И стига си спамила:)))))))
« Отговор #128 -: Септември 21, 2009, 16:41:54 pm »
Здравейте на всички, ето ме вече вкъщи, трансферирана, усмихната и спокойна  :D Поговорих и с док и сега се чувствам съвсееем спокойна  :D Дано всичко тзи път е наред  :) Днес съвсем случайно срещнах Лиско и dani_j, невероятен късмет  :D
С Лиско, както и друг път съм писала, съм имала честта да се запозная, и както всички сигурно се досещат, съм възхитена от позитивизма и усмивката й :D, позволи ми да й погаля кормечето и да прихвана някое и друго вирусче, а и прегръдката накрая ми даде криле направо, изпари се всякакво съмнение за неуспех  :D Лиско, благодаря ти, за втори път ме зареждаш с твоята увереност /незнам дали ти ме помниш, но аз не мога да те забравя :wink:/ :D
dani_j, страхотно усмихната и лъчезарна :), невероятно е да срещаш  толкова позитивни хора в такъв важен момент, да знаеш, че не си сама и имаш тяхната подкрепа  :D Дано и аз да успея някога да й помогна и да я накарам да се усмихне  :)
ra40 , радвам се, че всичко си е минало по план с лекарствата :D Предполагам, че сме се засекли, но то днес наистина не можеше да се види никой.Успех в четвъртък и само хубави новини  да ни носиш  :D
Tais, pisss , успешни процедури момичета  :D
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 16:44:18 pm от *sunny* »
*
« Отговор #129 -: Септември 21, 2009, 16:49:57 pm »
на мен тепърва ми предстои да почна с противозачатъчните. така че разчитам на всички вас да ми давате кураж при последващите процедури. и та ме зареждате с оптимизъм, че ще се получи. благодаря ви! целувки на всички!
учудих се, че док работи днес. браво на тези хора! толкова отдадени!!!
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #130 -: Септември 21, 2009, 17:03:10 pm »
Съни, разбира се, че те помня:))))Оня ден като те видях в количката след пункцията ми светна но се въздържах, че имаше много хора в коридора:))))))
И се радвам, че мога макар и с малко да допринеса да си усмихната.
Сега, най-важното е да се наслаждаваш на дните до теста а не да ги мислиш като обречени:) И помни, че в момента си бременна, а аз с цялото си сърце ти желая и вярвам това да продължи 9 прекрасни месеца:)
*
« Отговор #131 -: Септември 21, 2009, 17:26:44 pm »
Съни  :)честито трансферче чакам само хубави новини от теб и с цялото си сърце ти желая  :bfp:
 :bighug:
Съжалявам само че се разминахме днес с теб и Дани но нищо не е късно пак ще се видим.
Аз продължавам да пазя коридора на 23 пак съм там  :)
ООО днес се видях с Тайсчето - голяма сладурка :)
Тайсче  :bighug:

Пис , много късмет ти желая :)
Рачо ,стискам палци и за вас явно добре сте се справили с Румъния :)

Успех на всички
« Отговор #132 -: Септември 21, 2009, 17:56:22 pm »
*sunny* мила само така с усмивка и спокойсвие до края на бременноста.
« Отговор #133 -: Септември 21, 2009, 17:58:11 pm »
Съни, разбира се, че те помня:))))Оня ден като те видях в количката след пункцията ми светна но се въздържах, че имаше много хора в коридора:))))))
И се радвам, че мога макар и с малко да допринеса да си усмихната.
Сега, най-важното е да се наслаждаваш на дните до теста а не да ги мислиш като обречени:) И помни, че в момента си бременна, а аз с цялото си сърце ти желая и вярвам това да продължи 9 прекрасни месеца:)
:oops: Мислех, че си ме забравила :oops: Аа, този път обещавам, на вас и на себе си, да бъда спокойна, и да, в никакъв случай няма да приемам дните до теста като обречени  :D Сигурна съм, че това, че ви срещнах днес не беше случайно и ще ми донесе късмет  :D  
BUBA12, благодаря ти много :bighug: Жалко наистина, че не сме се видели днес. И аз ще очаквам добри вести от теб, успех и много усмивки  :D
elinor999 ,надя , :bighug:
P.S. За протокола, в момента сме петчленно смейство  :wink:, върнаха ми три ембриончета, от които, едно перфектно - чисто и разделено на осем, и две хубави, разделени на 6 и на 4  :D
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 18:14:23 pm от *sunny* »
« Отговор #134 -: Септември 21, 2009, 18:00:05 pm »
Tais писала си че пурегона ти е високи дози аз от утре почвам с 350 на ден.Трябва ли да се притеснявам?
*
« Отговор #135 -: Септември 21, 2009, 18:19:15 pm »
*sunny*, честито трансферче, да си ги пазиш цели 9 месеца, а после да те ядосват по-малко и да са послушни :)

Tais писала си че пурегона ти е високи дози аз от утре почвам с 350 на ден.Трябва ли да се притеснявам?
Наде, за какво по-точно се притесняваш? Когато се започва с такава доза се цели т.нар flare up ефект - целта е да тръгнат повече наведнъж, а после дозата се коригира според това как растат. Тази първоначална доза е важна за бройката, която ще тръгне на старта.
Нашият доки знае много добре кога, какво и как, можеш да си спокойна!
Успех на всички!
« Отговор #136 -: Септември 21, 2009, 19:01:23 pm »
Съни, стискам палци за семейството  :D
« Отговор #137 -: Септември 21, 2009, 19:13:41 pm »
cygnus , Black_rose   :bighug:
Момичета, преди да се отдам на пълно спокойствие, последно "неспокойно" въпросче :oops: :wink: След трансфера лежах на магарето около 40 минутки, после като ме вдигнаха веднага посетих тоалетната, че вече не издържах  :lol: , и след това лежах още около 10тина минути. Казаха ни, че можем да си ходим, понеже бяхме трички, та и аз тръгнах :) Та въпроса ми е, дали не е малко лежането там? Другите момичета лежаха около 2 часа, че и до тоалетна не бяха ходили, и сега, лежа си вкъщи и си мисля, дали пък не съм избързала  :ask:
Предварително се извинявам, че ви заливам с купища глуповати въпроси :oops: :)
*

Lisko

• *
  • 5448
« Отговор #138 -: Септември 21, 2009, 19:18:16 pm »
Наде, както Сигнус ти е писала, няма за какво да се притесняваш:)
Аз бях от първия до 11 ден на 450 гонал и се чувствах прекрасно:)))))Все едно нищо не си биех:)
Спокойно, док си знае работата:)

Съни, не се притеснявай:) Аз и 40 мин не лежах на магарето ама оттам директно в тоалетната, даже на бегом го вземах коридора до стаята:))))))))))))
Те немогат да паднат:)
Всичко ще е наред:)
А ти си питай каквото се сетиш:)
« Последна редакция: Септември 21, 2009, 19:20:42 pm от Lisko »
*
« Отговор #139 -: Септември 21, 2009, 19:20:10 pm »
споко, съни, представи си, че дланите ти са мокри и си ги допряла една срещу друга като при ръкопляскане. Ето това е течността, в която са ембрионите, а дланите ти - все едно са стените на матката? Могат ли да изпаднат според теб? :)
И всички сме тичали до двете нули, как иначе ще се остиска а? :)
Всичко е наред, мисли си само хубави неща вече :)