Този месец, на 10-ти ден след инсеминацията, получих силнички болки в областта на матката. Болки покрай ПМС определено нямам, а тази беше силничка - по-силна от болките, които съм имала с М, и по-различна. Значи болката беше точно като при и след хидротубацията - едно чувство на раздуване вътре в матката, също ми напомниха малко болките след коремната операция за махане на миома. Продължиха 1-2 дни, първия ден вечерта се засилиха доста, малко на импулси, а като легнах, минаха. На следващия ден също имах сутринта малко остатъчни болки. После нищо.
Понеже това ми се случва за първи път, така си мислех, че нещо е станало, но уви. Затова сега си мисля, може ли пък да се е захванало нещо, пък организмът да го е отхвърлил този ден?
Щото всички входни данни бяха повече от перфектни. Единствен медикамент за цикъла - Утрогестан 2*2 вагинално.
След болките в корема 2 дни ме боля тъпо кръст и мина, а болки в кръста също нямам в ПМС.
Знам сега, че по тия субективни усещания е трудно да се гадае, но за мен е важно, ако мога да го разтълкувам - щото много ми се ще да зная, оплождане ли не става, или имплантация, с оглед предстоящо ин-витро на фона на така изнервящия неизяснен стерилитет
Благодаря на всички, които ще ми отговорят