0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Пациентки на клиника Малинов/Надежда
« Отговор #100 -: Октомври 16, 2009, 09:53:39 am »
Аз се скъсах от рев заради отрицателен уринарен тест. На 17-я ден след трансфера отидох да направя кръвен, само защото д-р Стаменов ми беше казал да направя тест на 17-я ден - беше положителен.
*

dess_dess

• 2328
  • станах двойна мама
« Отговор #101 -: Октомври 16, 2009, 09:59:59 am »
Аз се скъсах от рев заради отрицателен уринарен тест. На 17-я ден след трансфера отидох да направя кръвен, само защото д-р Стаменов ми беше казал да направя тест на 17-я ден - беше положителен.

Миличка :)) честито! Едно голямо честито, дано повлачиш крачета ...  osi_9

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #102 -: Октомври 16, 2009, 10:24:40 am »

Ето това е имала предвид Мели. За това говоря и аз. Стресирате се понякога съвсем излишно. Не ви е полезен тоя стрес, точно сега - не. Знам, че е трудно, но може да се изтърпи.
Успех!
« Отговор #103 -: Октомври 16, 2009, 10:39:33 am »
Честито мила и нека всички си вземем поука от тази грешка която ти си направила и си си докарала толкова стрес и сълзи без да има защо.Трябва да слушаме Докторите си и да изпълняваме препоръките им,въпреки че знаем колко е трудно понякога но не и невъзможно.

*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #104 -: Октомври 16, 2009, 10:54:09 am »
Мисля че Док не си пада по уринарните тестове,съвета му винаги е бил/поне към мен/ кръвен на 17 ден за да няма съмнения и стресови ситуации.Макар че,когато бях дори с извънматочни кръвния ми показваше още на 12-13 ден.Но сега като пораснах мисля да го слушам и да не си правя експерименти с психиката си точно в този момент.Брил,честито ти миличка!
*
« Отговор #105 -: Октомври 16, 2009, 12:21:02 pm »
Извинявам се, че пропуснах да спомена, че детето вече е на над 1 година. Исках само да си споделя опита  :oops:. Благодаря за милите думи!
*
« Отговор #106 -: Октомври 16, 2009, 13:17:57 pm »
Извинявам се, че пропуснах да спомена, че детето вече е на над 1 година. Исках само да си споделя опита  :oops:. Благодаря за милите думи!

С М Я ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
« Отговор #107 -: Октомври 16, 2009, 13:18:15 pm »
bril, с цялото си сърце ти благодаря за това, че си се включила!

И аз тази сутрин се наревах след поредния отрицателен уринен тест (на 14 ден). Чела съм много пъти, че дава грешки, но пък толкова много пъти съм се надявала, че е грешка и никога не е било... (е, сега за първи път се разревах истински, може да има нещо различно...)
Думите ти ми подействаха като разхлаждащ полъх. Като че ли нарочно си ги написла точно днес.  :wink: Ще събера последните 3 капки надежда и отивам за кръвен.

п.с. Не съм в клиника Малинов, но ви чета редовно и силно ви подкрепям момичета, затова си позволих да се включа в темата ви. Желая на всички ви да успеете, възможно по-скоро!

На теория и практика, животът е едно. В действителност - съвсем друго.
« Отговор #108 -: Октомври 16, 2009, 19:02:20 pm »
Мен утре ме викат в клиниката да се подпиша на документите за фонда и да си доплатя и въпреки съветите ви и това, че аз също бях решила да правя кръвен на 12 ден, явно ще го направя на 10 ден.Ако трябва ще повтарям.
« Отговор #109 -: Октомври 17, 2009, 17:31:25 pm »
Не ми дадоха да направя кръвен на 10 ден. Лаборантката каза, че е изключително рано.Явно док си е имал впредвид точно кръвен на 17 ден. Казаха ми да дойда след 5 дни. :(
*
« Отговор #110 -: Октомври 17, 2009, 17:44:28 pm »
в Малинов ли?  :)
« Отговор #111 -: Октомври 17, 2009, 21:37:32 pm »
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #112 -: Октомври 17, 2009, 21:49:22 pm »
Ми там казват кръвен на 17 ден.
*
« Отговор #113 -: Октомври 17, 2009, 22:07:32 pm »
Ми там казват кръвен на 17 ден.
И на мен така ми каза д-р Стаменов. И контрола на 19-ти ден.
*
« Отговор #114 -: Октомври 17, 2009, 23:25:46 pm »

Незнам дали е позволено да се публикуват и личните телефони на д-р Стаменов,д-р Персенска и д-р Сигридов затова не ги написах но мисля че всеки от нас ги има или пък ако ги няма на ЛС може да ги получи от някой ако има нужда.
Много се извинявам, на мен ми трябва ли4ния на д-р Стаменов, но го открих публикуван тук, на страницата с клиниките и специалистите http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=167&Itemid=52
Моля ви, ако това не е номера, някой да ми го метне на ли4ни 4е ми се налага да говоря с него :wink:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

slantze37

• 159
« Отговор #115 -: Октомври 18, 2009, 10:07:19 am »
това е
*
« Отговор #116 -: Октомври 18, 2009, 17:21:30 pm »
Пешек,много добре е станала новата тема със синтезирана информация в началото,Поздравления.

Аз имам следните телефони:
9655740
9655741
9655742
9588009-на този се свързвам най-лесно
0884700704-спешен
9655711-имунолози

Айде и аз да ъп-дейтна, току що звънях на имунолозите, оказа се 4е 9655711 звъни на рецепцията, а имунолозите делни4ен ден след 10 4аса са на 9655757 :)

Слънце37, благодаря :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

slantze37

• 159
« Отговор #117 -: Октомври 18, 2009, 18:36:11 pm »
 :balk_602:
*
« Отговор #118 -: Октомври 19, 2009, 16:45:01 pm »
Момичета, с риск да ми се поразсърдите,имам една молба към всички,които посещаваме клиниката(и към гостите най-вече).
Моля Ви,водете мъжете си по-рядко за прегледите.Става супер пренаселено в чакалнята.В един момент се получава така,че  ние пациентките нито има къде да седнем,нито къде да чакаме.Аз лично моя мъж го викам само за пункцията,че тогава без него не може  :lol: Няма смисъл и той да стои с мен по 2 часа да чака и да се изнервя,за да ме прегледат само.
Предварително благодаря за разбирането!
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 16:46:36 pm от me4kata »
*
« Отговор #119 -: Октомври 19, 2009, 16:54:03 pm »
Момичета, с риск да ми се поразсърдите,имам една молба към всички,които посещаваме клиниката(и към гостите най-вече).
Моля Ви,водете мъжете си по-рядко за прегледите.Става супер пренаселено в чакалнята.В един момент се получава така,че  ние пациентките нито има къде да седнем,нито къде да чакаме.Аз лично моя мъж го викам само за пункцията,че тогава без него не може  :lol: Няма смисъл и той да стои с мен по 2 часа да чака и да се изнервя,за да ме прегледат само.
Предварително благодаря за разбирането!
Ха-ха-ха  :lol: :lol: :lol:
Аз моя никога не съм го водила. Само съм му показвала клиниката от автобуса. Че и на пункцията го нямаше  :D. Е ние сме със замразен метериал  :lol: :lol: :lol:, че и за него не дойде, а аз търчах  :oops:
Наистина е много пренаселено, аз гледам да чакам навън, когато не вали! За изнервянето си много права, но може би има мъже, които са различни, и не искат да оставят половинките си сами  :D
А един ден трябваше да се чака долу на рецепцията, за да се освободи място в чакалнята на 4 ет  :wink:
« Последна редакция: Октомври 19, 2009, 17:08:24 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."