Здравейте,
Аз искам да добавя и още признаци, които моето тяло даде, но аз не разбрах правилно и това ми коства много страхове и тревоги за бъдещето бебе:( Седмица след забременяването вдигнах температура 37 градуса. Направих си тест преди да отида на лекар и беше отрицателен!!! Най-вероятно е било твърде рано за него:( Лекарите ми намериха, кое може да ми повишава температурата след ренгенова снимка, куп лекарства /които не повлияха температурата/, още лекарства, още лекари и антибиотик. И така след теста бях сигурна че не съм бремена, не обърнах внимание на страното воднисто течение което ми се появи и отидох на генеколог когато получих силни сърбежи, придружени с бяло течение, каквото никога съм нямала. Поставих си диагнозата - гъбички и леко усъмнена в любимия отидох на преглед. Когато ме прегледаха на видеозон и видяха околоплодния сак се разплаках, защото не съм пила лекарства 6 години докато се надявахме да имаме дете и когато бях сигурна че не съм бремена си наваксах с лекарствата с години назад. И така, за себе си вярвам, че всичко с бебето ще е наред. А за вас момичета - оказа се сед като почетох тук и там, че освен симптомите изброени в статията то има и много, много други. Температурата, и вагиналните секрети са едни от тях.