Прочетох темата и искам да кажа само няколко думи!
Да дариш е БЛАГОРОДНО! Да дариш не само яйцеклетка, а всяка частица от себе си. За себе си съм решила, че ако не дай си Боже ми се случи нещо, искам да стана донор, за да мога да помогна на някой човек, да му върна надеждата в живота и да продължа да живея чрез някой друг. Защото според мен-това е благородно да помагаш. На всички вас, които четат и се чудят да станат ли донор (дори и срещу заплащане) ще ги помоля поне за една минута да се поставят на наше място! Да си припомнят какво е надежда, защото всеки един я е изпитвал. Помислете си, ако вие се надявате за донор, за най-любимите си хора?!Не пожелавам на никого да се случи, но никой не е застрахован! Както никоя от нас не си е помисляла, че някога ще и се случи и на нея да търси донор! Тогава какъв жест ще ви се струва даряването?!! Дали ще има сълзи на благодарност в очите ви? За цена няма да говорим, човешкият живот е безценен, както и мечтите ни. Заслужава си да се замислите!
Ние сме от страната на търсещите и никога няма да се откажем!! Мъжът ми казва, че ще изровим земята, но ще си имаме бебче!!
Като край на поста, нека ви върна в първи клас:
Продавач на надежда
Ако можех да имам едно
магазинче със две полички,
бих продавал...познайте какво?
- Надежда! Надежда за всички.
'Купете! С отстъпка за вас!
Всеки трябва надежда да има!'
И на всеки бих давал аз,
колкото трябва за трима.
А на тоз, който няма пари
и само отвънка поглежда,