Момичета, добро утро!
За трети път си изтривам поста преди да го публикувам, нещо съм смотана днес.
Радостинка, мерси много за кафенцето! Толкова много го обичам, мога цяла кофа да изпия, ама гледам да се ограничавам.
Цигуларче, много стиснати палци и чакаме само хубави новини от теб!
Анмарита, весело изкарване в моя роден град.
viki_vat , при мен след кюретажа М дойде на 24 ден, обаче е съвсем в реда на нещата да се забави 30-40 дни, така ми обясниха лекарите. Така че не се притеснявай, всичко ще си дойде на мястото. Само спокойствие и силна храна.
Много благодаря на всички за милите пожелания, както и затова, че ми обръщате внимание за тази работа с лигавицата! Малко ми дойде изневиделица този проблем, защото досега винаги е изглеждала добре. Даже 2 месеца след кюретажа беше 1 см и то на 10 ден от МЦ при предстояща овулация, а сега 6,8 мм на 13 ден при минала овулация, малко се същисах.
Иначе,
Гардженце, цикълът ми е редовен, обилен (3-4 дни), обаче е по-къс - на около 25 дни. След мисседа през януари т.г. обаче се появи едно кафеникаво зацапване 2-3 дни преди и след цикъл и след редица други изследвания, ме диагностицираха наскоро с намален яйчников резерв. Имам си спонтанна овулация всеки месец горе-долу, ама явно яйцеклетките не са първа хубост. Ама поне лигавицата изглеждаше добре. Последният цикъл ми беше на 18 дни (никога не ми се е случвало), затова и вчера отидох на лекар да погледне какво става на узито (само да подчертая, че при обикновената ми гинеколожка, която е добра, ама не е репродуктивен специалист, а не при д-р Владимиров, при който ходя отскоро за по-важните неща). Та тя това каза за лигавицата, ама каза само аспирин протект да пия, заради антителата (ТАТ), които също си имам в изобилие за разкош. Аз питах дали тази тънка лигавица може да е от нисък прогестерон (никога не съм го изследвала), ама тя каза не. Също че не е добра, ама имало и забременели жени с такава лигавица. Е то хубаво, ама поне да направя каквото зависи от мен да я подобря. Така че спокойно, не ме отчайваш, напротив всички идеи и мнения са ми от голяма полза. Та да питам, да взема да си пусна прогестерон, нали на 7 ден след доказана овулация се прави? В Цибалаб изследват ли го? Друго какво предлагате да направя? Какви са тези лепенки?
Sorry за многото въпроси, ама аз съм си една такава въпросителна по принцип.
Целувки и хубав ден на всички! И много стиснати палчета разбира се!