Добро утро момичета! Дано новата седмичка наистина да е късметлийска! Мерси за готините кафенца!
Мила Мамче, не се предавай, толкова добре те разбирам
, и ние имаме едно детенце и от около 4 години опитваме за второ, но не става и не става, колко съм плакала, колко завистливо съм поглеждала към 2 рата бебка на приятелката ми, и колко виновна съм се чуствала... само аз си знам, колко тестчета съм правила за тия години и няма и няма 2 чертичка, изключвам тази преди 2 месеца, но 3 дена след това ми дойде... вярно при нас имаше и друга причина, но аз никога не съм знаела за нея...
, но знам от личен опит, че винаги след всеки месец чакане, винаги намираме сила да продължаваме да се надяваме! и чакаме. Важното е, да се направи нещо, моята грешка беше, че се надявах да стане от само себе си, е понякога това не е достътчно, както ти казват другите момичета, нашата битка продължава. Стискам ти палци всичко да приеме един друг обрат след прегледа и скоро и ти да изтриеш сълзите си които дори не искат да дойдат, а са заседнали някъде на гърлото ти. Не се предавай!