0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #360 -: Януари 13, 2010, 20:50:34 pm »
Еееее, той па нахален :lol: Да почете малко бе, нищо нема да му стане. То и аз обяснявах в началото, обяснявах, ама пак има неща дето не са му ясни. Или пък просто не мога да му ги обясня, така че да ме разбере. Аз ги разбирам за себе си, знам кое как, ама не мога да го обясня. В такива случаи го отрязвам и му казвам, че не му трябват толкоз подробности, достатъчно е, че аз знам кое как ще става :lol:
Иначе за протокола - моят мъж не може да гледа кръв и т.н. Много е пъзлив милия... :D Обаче при първото ми ин витро, когато трябваше да си бия Гонала, още първият път, се притеснявах да не направя нещо както трябва и ми трепереха ръцете. А той  ми се изцепи - спокойно сега, не се шашкай, бавно, едно по едно, дай ако искаш аз да ти я бия 8O 8O 8O Щях да падна :lol:Много се смях. После задобрях много и супер бързо си слагах гоналчето. После като почнах оргалутрана, на 2-3 пъти не можех да си пробода корема, иглата не ще да влезе, а болиии, направо си виках от болка - той милия пак предложи той да ми сложи инжекцията. Отказах, но важното е, че беше готов да се жертва. Голяма опора ми е той, да ми е жив и здрав. Постоянно ми повтаря, че винаги ще сме заедно, независимо от всичко и че двамата ще се справим. Пу, пу, пу, да не си го урочасам :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #361 -: Януари 13, 2010, 21:08:49 pm »
Хайде пу, пу , да не ти е уроки ! Абе ще го видим моичкият как ще е? Той не е от приказливите, не обича да си излива душичката и всичко в себе си таи.Ама днес е толкова нервозен, направо погледа му е празен.То и аз не бях много в час, ама като го видях си викам-поне единия да е на себе си, че нищо няма да излезе от срещата :D
Според мен майтапите предстоят.Че той на цветната снимка в коридора в АГ беше пред  припадък, а пък преди изследванията за сватбата вдигна кръвно :D
Но явно в един момент се стабилизират, желанието им да са татковци надделява над страха.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #362 -: Януари 13, 2010, 21:19:58 pm »
Сиска81, аз правя ИНСЕ в АГ-Варна. Ама според мен ще е хубаво темичката да не е само за ин витро, а като цяло за АРТ в АГ-то, че е хубаво да споделяш с някой, който прави процедурата на същото място, където и ти. Дано се вземе предвид молбата ми и следващата темичка да е "АРТ в АГ Варна"  :P
И моето първо ИНСЕ щеше да е на ЕЦ, после пък док. реши да направим "лека стимулацийка" (и аз не знам защо така реши). Дозата ми беше толкова ниска, че момичетата, които правят ин витро на ден си бият толкова единици лекарство, колкото аз за целия цикъл. Така е нормално де. Док. каза, че се разчита на един фоликул. Така, че макар със стимулация - пак се надявам на едничко, колкото си имам и на ЕЦ.
Утре ще ми слагат Прегнила и в събота е ИНСЕ-то. Днес доста ме понаболяват яйчниците и дано не изпревари овуто ми, събитията   :? Стискайте палци, всичко да се развие по план.
А по темата за мъжете ви - аз нищо не обяснявам, защото стигнах до извода, че колкото по-малко знаят мъжете, толкова по-малко въпроси задават  :lol: :lol: :lol:
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #363 -: Януари 13, 2010, 21:24:49 pm »
Гардже, успех! Ще стискам палци в събота :D
А за темичката, следващата може да я прекръстим. Пък нищо не пречи сега в тази да си споделяте :bighug: Нали затова сме :D
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #364 -: Януари 13, 2010, 21:28:35 pm »
Здравейте!
Аз имам предложение, може ли да съберем всички мъже на едно и също място и да си обесняват взаимно кой каквото знае. :)
Гардже при нас не е така, пита, обеснявам и после нещо не разбрал и пак отново и така.....
« Отговор #365 -: Януари 13, 2010, 21:29:39 pm »
Напълно те подкрепям за името на темичката Crow.И аз мисля, че е добре да споделяме, когато сме при един екип, независимо от процедурата.
Ами мен днес ме гледа на ехограф, вика ме пак в петък и каза, че вероятно инсето ще е в неделя или понеделник.Доверявам му се, той си знае работата, остава и природата да си свърши своята. Стискам ти палци, пиши как е минало.Твоя фоликул колко голям стана преди Прегнила ? Моят днес беше 18 мм., някъде 8-9 ден от МЦ.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #366 -: Януари 13, 2010, 21:31:39 pm »
Хей, Сиестичка, много добра идея :D
Кой знае какви ще ги натворят , трябва и да ги записваме, че после току-виж направили някакви невероятни открития :D
Моя в началото си мислел, че мъжът и жената трябва едновременно да стигнат до оргазъм, за да забременее жената :D :D :D

*
« Отговор #367 -: Януари 13, 2010, 21:39:11 pm »
Разглеждам си евентуалния протокол :) той задава разни въпроси и в един момент ме пита "а мен кога ще ме почват" :D :D :D /той много обича да задава невероятни въпроси/,общо взето знае как стоят нещата и знае че за него лекарства няма и само ме дразни
« Отговор #368 -: Януари 13, 2010, 21:47:58 pm »
Успех в събота Гарче,всичко ще е наред  :wink:
Абе аз за събирането бих пратила моя та барам научи нещо,той пък нищо почти не ме пита освен " колко пари искаш за утре (примерно)",обяснението:
 "Ами пиленце не искам да знам какво ще ти правят,всичко звучи мноогооо страшно".И аз само му казвам " утре ще ми правят примерно Сондаж,няма да боли,трябват ми еди колко си пари"  :lol: :lol: :lol: ,ние сме така във вкъщи  :wink:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #369 -: Януари 13, 2010, 21:48:54 pm »
Сиеста, кажи му, че мат'риала му с упойка ще го вземат  :wink:

*
« Отговор #370 -: Януари 13, 2010, 21:54:17 pm »
  :jump12:
Ееее с това точно не мога да го метна, знае как става
« Отговор #371 -: Януари 13, 2010, 21:57:10 pm »
Хм, четох из библиотеката, ама пак не ми е много ясно...Да ви питам нещичко.
Понеже съм точно след цикъл, мъжът ми е с около 9 дни въздържание.Днес е сряда, в петък съм на преглед, в неделя или понеделник може да е ИНСЕто.Та въпросът ми е такъв-трябва ли(а то май трябва), да взема да го атакувам малко миличкия :oops:че с това въздържание сме заникъде май.И кога е по-добре-днес, утре, петък? Абе доки нищо не каза за това, а пък аз хич не се светнах да питам.

« Отговор #372 -: Януари 13, 2010, 22:06:44 pm »
Когато правих аз инсе,ни казаха да има 3 дни въздържание  :lol:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
« Отговор #373 -: Януари 13, 2010, 22:27:14 pm »
Сиска81, и аз на 8 ден бях с 18мм. фоликул. Док. каза да ми бият Прегнила два дни по-късно, т.е. по мои сметки ще е на 22мм. Навсякъде чета, че на повечето момичета им бият Прегнила още на 18мм. фоликул. Обаче нашия док. явно си има друга теория, защото ето и на теб ти е казал, че има още време. То всъщност при теб не знаем още дали ще се таймира процеса де  :?
Иначе за въздържанието - 3-4 до 5 дена трябва да е :)
« Последна редакция: Януари 13, 2010, 22:31:14 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #374 -: Януари 13, 2010, 22:29:16 pm »
Атакувай го, атакувай го :lol:, много са 9 дни. За ин витрото ми казаха 3-4 дни.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*

crow

• 2670
« Отговор #375 -: Януари 13, 2010, 22:31:44 pm »
Атакувай го, атакувай го :lol:, много са 9 дни. За ин витрото ми казаха 3-4 дни.
Или да се "самоатакува"  :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #376 -: Януари 13, 2010, 22:34:57 pm »
Хайде като сме почнали с въпросите и аз да питам  :) :oops:
В протокола ми пише,от 6 до 9 ден оргалутран. Имам възможност да си поръчам на по-ниска цена но незнам какво количество? По същия начин незнам и за Прегнила.
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #377 -: Януари 13, 2010, 22:44:08 pm »
Сиеста, нямаш ли рецепта? Оргалутрана май беше само в една разфасовка, ама да не те излъжа, че не съм много сигурна - 0,200 мл май. Не помня точно, пък в рецептата ми не пише единици, та затуй си мисля, че са едни само. Иначе се бие по 1 ампула на ден. Аз бих общо 5 ампули.
Прегнила 5000 или 10 000 единици. При мен 5000 бяха достатъчни.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
*
« Отговор #378 -: Януари 13, 2010, 22:49:11 pm »
Дадоха ми рецепта само за гонала. Разбрах, че оргалутрана има в опаковка по 1 и по 5ампули. Ако ще е по една ампула на ден ще си поръчам направо опаковка с 5.А се чудя дали прегнил 5000 ще са ми достатъчни и да поръчам такава
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #379 -: Януари 13, 2010, 23:05:25 pm »
Ми не знам, вземи си 10 000 за всеки случай. Макар че и 5000 да вземеш, а да не ти стигнат, Ани ще ти даде, те винаги имат.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!