0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Ин витро АГ - Варна 5
« Отговор #840 -: Март 08, 2010, 21:07:45 pm »
Сисе Гарджето е права.Това означава че си имала някога такава инфекция но в момента не.
IgA - остра фаза на инфекцията
IgM - пресен имунен отговор, вдига се след заразяване, след това спада
IgG - стар имунен отговор - високо след преболедуване (лечение) или по време на напреднала инфекция, спада бавно.

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #841 -: Март 08, 2010, 21:30:58 pm »
Ох, благодаря ви много за бързите отговори :bighug:
Голям рев изревах тази вечер.Просто ми писнаааа, досега три пъти съм си правила изследване на хламидия-2007,2008 и сега.Предните два пъти е отрицателно, при мъжа ми също три пъти сме правили, даже и ДНК тест за хламидия-отрицателни.ЦС ми е наред, и изобщо, ама изобщо не го очаквах.Може би затова преди ИНСЕто Александров не ми е искал пак хламидия, защото и двата пъти е отрицателна.А възможни ли са толкова високи стойности, или може да  е лабораторна грешка ( ще ми се, а ).
Сега утре взимам изследванията от лабораторията(защото ги гледах онлайн), и отивам при Александров, знаете ли в колко идва сутрин?
Мисля да цъфна около 9 часа и да го чакам.

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
« Отговор #842 -: Март 08, 2010, 21:54:35 pm »
Ей Сиска пази си сълзите  :D после ще ти трябват но от радост ще са  :bighug:
А за часа мисля че е добре към 9  :D

« Отговор #843 -: Март 10, 2010, 18:31:13 pm »
Ехоооооооо, няма ли да има утре някой в АГ-то?
Аз ще съм там по някое време сутринта  :wink:
« Отговор #844 -: Март 10, 2010, 18:35:20 pm »
Еее Барбииии  пак се разминахме..аз днес бях там.Ти започваш ли?Че май съм назад с информацията.

« Отговор #845 -: Март 10, 2010, 18:44:37 pm »
Абе, то на мен все ми върви на разминаване като почна процедурка  :wink: И този път май ще е така   :lol: Ама нищо - да е всичко ок, пък другото.....
Започвам - да - утре с пурегончето вече  :lol:
« Отговор #846 -: Март 10, 2010, 19:21:11 pm »
Успех мила  :bighug:

« Отговор #847 -: Март 10, 2010, 19:23:21 pm »
Барбарончеееее,успешен старт и още по успешен финал  :D
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #848 -: Март 10, 2010, 19:36:05 pm »
Благодаря, момичета!
Хайде, другите да ме следват - моля, че ще водя група със само положителни тестчета  :lol:
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #849 -: Март 10, 2010, 20:37:11 pm »
Благодаря, момичета!
Хайде, другите да ме следват - моля, че ще водя група със само положителни тестчета  :lol:
А-а , друг ще води тоз път (пак с + де) :wink:
« Последна редакция: Март 10, 2010, 20:40:03 pm от crow »
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #850 -: Март 10, 2010, 20:42:39 pm »
Благодаря, момичета!
Хайде, другите да ме следват - моля, че ще водя група със само положителни тестчета  :lol:
А-а , друг ще води тоз път (пак с + де) :wink:

Ами той като е инкогнито, аз да не съм баба Ванга, че да знам преди ли е, след мен ли е  :lol:  :lol:  :lol:
« Отговор #851 -: Март 10, 2010, 22:10:50 pm »
Преброявайте се, строявайте се колкото си искате  :lol:
Аз искам само "+" да има....много  :lol:
Барбаронче, успешен финал !
*
« Отговор #852 -: Март 10, 2010, 22:17:46 pm »
Благодаря, момичета!
Де да можех да съм в твоята група!  :hug2: Силно ти стискам палци! Знаеш!  :wink: :goodluck: :bighug:

« Отговор #853 -: Март 10, 2010, 22:56:44 pm »
Благодаря, момичета!
А-а , друг ще води тоз път (пак с + де) :wink:

Ами той като е инкогнито, аз да не съм баба Ванга, че да знам преди ли е, след мен ли е  :lol:  :lol:  :lol:
Ха, така , Гардже, обаждай се че си начело на редиците, да се редим и ние за + тестчета.
Късмет на всички, повлечете крак...

Без значение какво ти се случва и колко лошо ти изглежда днес, живота продължава и утрешния ден е по-добър !
*
« Отговор #854 -: Март 10, 2010, 23:12:29 pm »
Момичета мноооого късмет за  :bfp: и финал с  :babyflips:
*
« Отговор #855 -: Март 11, 2010, 08:46:29 am »
Гардже, Барбабонче :)успещни процедури и само+++тесчета.
« Отговор #856 -: Март 11, 2010, 14:35:23 pm »
Здравейте момичета и момчета!

Днес вече съм по-свободна и дойде и моя ред да се отчета: имам си три пулсиращи ембриончета в мен, наредени като войници един до друг. Александров и Кисьов изпаднаха в ужас, но факта е такъв- триплодна бременост 6 г. с. Стискайте ми още повече палци, че от тук нататък май ще става по страшно  :)

Успех на всички, които са почнали и на тези на които предстои процедура по ин витро, и ви пожелавам от сърце и вие да видите вашите малки туптящи сърчица!  :bighug:
« Отговор #857 -: Март 11, 2010, 14:40:26 pm »
bambami , честито милаа, лека и безпроблемна бременност  :D Ей това се казва откриване на сезона  :youwoman: :bighug: Палците ги имаш, и няма да се притесняваш, ние сме с теб и ще те подкрепяме, всичко ще бъде наред, ще помагаме  :D
« Отговор #858 -: Март 11, 2010, 14:47:52 pm »
Ееееееееее най накрая мога да се хваля на воляяя  :D  :drunk: :bighug: :bighug: :bighug: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21: :balk_21:
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #859 -: Март 11, 2010, 14:58:13 pm »
Браво Бамби !!! Супер .. Ау как се радвам .. Напомни ли на док, че обеща да се грижи за едното  :lol:
Ще стискам палци до края, мила !!!
Много се вълнувам за теб.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.