Хей, маймунки мои
Много ви обичам. Така ме зарадвахте всички с палчетата си. Да не изброявам поименно, ама много ме трогнахте кикимори такива ! Че и някои за талисманче ме обявили (
Цигу-мигу). А как се забавлявах искрено с
Искра и нейния вечен купон, както и чух песничката в оригинал пусната от
Маринка..
Фибс, не ме е забравила и е активирала всички ваши палци, които ми помогнаха много да знаете.
Сега какво викате - да не ви държа в невидение ли ? Вчера бях на лапароскопия, която най-сетне мина и замина. Доста си почаках и нервичките ми се бяха опнали, но резултатът е прекрасен. Всичко ми е абсолютно наред - тръби, яйчници (в единия фоликула направо беше пред самото си пръсване), матка ... всичко супер. Според доктора няма никаква причина да не става и лично ми е обещал, че в най-скоро време ще съм бременна
Хехе
Сега ще си чакам и търся обещаното
Да знаете, че вчера усетих присъствието ви и винаги като ми се свиеше сърчицето докато чакам да ме викнат в операционната се сещах за всички вас и си казвах "Те мислят за мен" (макар да не знаех, че
Фибс ви е пуснала тази муха в главиците
) Голям страх брах, но всичко мина, а на операционната докато лежах вече бях претръпнала и само си чаках да заспивам
Целувам ви, моля се за всяка една от вас. Искам да ви кажа съвсем честно, че тук намерих най-верните си приятели в живота ! Абсолютно съм убедена, че може да не е тази седмица, може да не е този месец, може и да не е до края на тази година, но всички, абсолютно всички ще успеем и завинаги ще си останем приятелки
П.П:
Дени, честито момиченце (знаех си, че ще е момиче, даже май ти бях казала в началото, че ще е мома )
Честит рожден ден и на
Мамчето на патерички, както и именните дни на
Стерче, мъжът на
Радост и всички близки до вас именници.
Обичам ви !
Анизка, това че си си помислила че съм бременна след като съм пуснала темичката не е далеч от истината и скоро ще ти го докажа. Хайде надпреварвай се с мен