Здравейте моми4ета.Аз като гледам май съм с най·голям опит
.Не съм влизала в форума много отдавна...С Ели сме си писали преди време.Имам направени·4 инсеминации,4 инвитро и една трансференция на замразени ембриони.Това е в растояние на 4години и половина...Предимството тук в Испания,за разлика от България е,4е здравната каса ти поема 3 инсеминации,3 пъти инвитро,изследвания,и лекарствата(ако струват 2400е,съм плаштала около 20е),но ако ме питате мен много зависи от болницата.Не казвам ,4е са се отнесли лошо с мен или нешто такова.Там където бях аз,събота и неделя не работеха и ако трябваше да ми вадят или слагат яйцеклетките в някой от тези дни,го отлагаха за петък или понеделник.Тези които са по запознати,знаят какво имам предвид.Единия път като ми вадиха яйцеклетките,направих много сериозен абцес,лежах в болница 10 дни(дори не ми се иска да си спомням за това,а пък и да не ви плаша
.И заради този абцес ми отпуснаха оште един път инвитро.Но пак ништо
.Моето мнение е,4е както в България,така и тук ако си плашташ е друга работа.Има места където за около 3000·3500е можеш да направиш инвитро на 4астно.И доколкото аз знам най·доброто място в Европа е във Валенсия(ИБИ).Излиза около 6000·7000 е.Доста пари е но смятам 4е е най·доброто.Ако някой иска информация·аз съм насрешта