Здравейте момичета! От много отдавна несъм писала. Но искам да споделя с вас най-голямото щастие.
Някои от вас знаят моята история, но на кратко описвам за да дам кураж на момичетата да не се предават -
2003 април - извънматочна бременност - операция в Бг
2004 февруари - извънматочна бременност - операция в САЩ
2005 януари - извънматочна бременност - плода сам си падна
2005 май - изследвания за инвитро - намерени абнормални клетки, съмнение за рак на шийката на матката - операция - няма ракови образувания
2006 август започваме наново подготовка за инвитро, цветната снимка показва запушени тръби = невъзможно е повече да забременея по нормален път.
2006 октомври - 1 опит инвитро - положителен резултат само за седмица обаче.
2006 декември - опит със замразени бластоцити - неуспешен.
2007 март и декември - 2 бременности (след като ми бяха казали, че нормално е НЕВЪЗМОЖНО ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ) извънматочни, плода сам падна
2008 април - бременност - извънматочна бременност, третирана с метротрексат.
2008 декември втори опит инвитро.
УСПЕШНО!!!И така след 6 години борба и 7 бременности най - накрая гушнахме нашата мечта.
Не съм писала от положителния резултат и по време на бременността, но след толкова перипетии все ме беше страх, че като се похваля ще вземе нещо да стане...
И така нашето малко съкровище се казва Мартин. Роди се на 14 септември 2009 година, 3500кг. 50см. (три седмици преди термин)Мартин е едно прекрасно слънчево детенце. Много е добричък, спинка, яде и става нервен само като дойде време за ядене. Да ни е жив и здрав.Ето малко снимки на малкия мъж -
http://martin2009.snimka.bg/baby/martin-gadjev.422096Искам да благодаря мноооооого на момичетата тук(много са и няма да изброявам поименно за да не пропусна някой) за подкрепата в трудни моменти, за куража и думите, с които ми вдъхвахте вяра и сила да продължавам и да не се предавам!
БЛАГОДАРЯ ВИ!