0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Инсеминации ноември, декември 2009
« Отговор #60 -: Ноември 19, 2009, 13:12:06 pm »
Ох, момичета, приятелките ми една след друга бременят по естествен път, без никакъв зор.Хем много им се радвам, хем завиждам  :(
*
« Отговор #61 -: Ноември 19, 2009, 14:23:03 pm »
Ааа, а какво мислиш за това, че забременяват мои приятелки, пред които съм философствала, че не се забременява лесно и бързо? И ме опровергават на първия месец. :jump12:

Нека забременяват момичетата, на никой не пожелавам това, през което минаваме ние. При едно условие обаче: след това да си мълчат, а не да ми дават акъл за лесния начин.
*
« Отговор #62 -: Ноември 19, 2009, 18:48:40 pm »
Здравейте, на шести ден имам три фоликула от по 8 мм и един 12,но док.каза ,че него няма да го броим.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
*
« Отговор #63 -: Ноември 19, 2009, 20:24:22 pm »
Защо големият фоликул няма да се брои, Деси?

Момичета, искам да ви обърна вниманието към тази тема
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40267.0
« Последна редакция: Ноември 19, 2009, 20:25:55 pm от cigularche »
*
« Отговор #64 -: Ноември 20, 2009, 08:34:42 am »
Защо големият фоликул няма да се брои, Деси?

Според нея той е много голям за времето си.
                                                                                                            Само едно нещо прави мечтата невъзможна:страхът от    неуспех.,Алхимикът,Паулу Коелю
« Отговор #65 -: Ноември 20, 2009, 10:26:48 am »
Здравейте момичета,

И аз да се отчета. За съжаление онзи бях на преглед при док за да видим каква процедура ще правиме, дали да почвам 3-то инсе или да отивам на тежката артилерия.
Оказа че не съм подходяща за инвитро матурацията, тъй като Владимиров ми обясни, че аз всеки месец си правя един фоликул и няма смисъл да рискуваме с една яйцеклета. Това което се случва при мен е че без всякаква видима и невидима причина аз си правя един фоликул и толкова. Дори при 2-то инсе пих Клостил от 5-ти до 10 ден и пак направих един. Толкова си мога.
Сега пак съм на Клостил 3 до 5 ден и 3-то инсе, ако не стане Януари класическо инвитро.
Явно това е причината да опитваме вече 2 години и да не става, с един фоликул толкова :(

Успех на всички чакащи времето , хайде момичета идва Коледа, ще ни се случват чудеса :D :D :D
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #66 -: Ноември 20, 2009, 11:35:11 am »
partizanka75  , аз пък не мога да се съглася с казаното :
Цитат
Явно това е причината да опитваме вече 2 години и да не става, с един фоликул толкова

Какво като е само един фоликул ? Нали е нормално всяка жена на месец да си образува само по един фоликул ? Явно не реагираш добре на Клостил. Но причината за неуспеха не е в това, че образуваш само по един фоликул. Това си е мое мнение.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #67 -: Ноември 20, 2009, 11:45:15 am »
 Да Crow  и ти си права, просто се бях навила за инвитро матурацията , като по лека процедура, ама не съм познала. Дано това 3-то инсе се окаже печелившото. :)

*
« Отговор #68 -: Ноември 20, 2009, 17:34:52 pm »
Може да смениш Клостила с гонадотропни стимуланти-Гонал,Пурегон.Може от тях да образуваш повече фоликули.

*
« Отговор #69 -: Ноември 20, 2009, 20:08:32 pm »
Деси, аз все пак не разбирам защо големият фоликул не се брои - пораснал и ще расте още, според мен се брои и още как.

Партизанка, и аз хич не съм доволна от тоя кломид. Една депресия ме гони... допускам да е от него. Най-много още един месец, и ще опитам гонадотропини. Но ти не се отчайвай и с един фоликул - стига да е добър, един стига.

При мен днес, 13ти ден, след стимулация с кломид (общо 500г за 4 дни), на ултразвук се видяха 2 фоликула: един двайсет и няколко милиметра (л), другият около 15-16 (д). Явно левият яйчник е по-ленив... предния месец десният произведе цели три големи фоликула.
Днес имам и положителен ову тест; още не знам за нивото на ЛХ от кръвния тест. Според сестрата, ако овулирам утре или в другиден, само големият ще се спука.
Инсето засега е планирано за неделя сутрин, след още един УЗ, но и този цикъл няма да предизвикваме овулация. Съгласих се единствено защото фоликулът е един. :x Вече почвам да мисля, че целенасочено отбиват номера с инсеминациите в моята клиника, за да стигна до инвитро. Но ще имат да вземат... ще си карам на инсеминации поне до 10. :x
*

crow

• 2670
« Отговор #70 -: Ноември 20, 2009, 20:35:00 pm »
Цигу, за тях дали ще им докараш инсеменациите до 10 или ще се навиеш за ин витро им е все тая. Пак ще си напълнят джоба ! Въпроса е да мислят за твоето емоционално и физическо състояние и да скъсят пътят до срещата с бебето ти.
 Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
« Отговор #71 -: Ноември 20, 2009, 21:08:15 pm »
Цигу, за тях дали ще им докараш инсеменациите до 10 или ще се навиеш за ин витро им е все тая. Пак ще си напълнят джоба ! Въпроса е да мислят за твоето емоционално и физическо състояние и да скъсят пътят до срещата с бебето ти.

Много си права. Да видим как ще приключи този цикъл, и ще си поговоря с доктора как я мисли тая работа. Имам наблизо друга добра клиника... току виж ми допаднали повече. Като гледам какви пари смъкват покрай моите тестове и процедури, яд ме хваща.
*
« Отговор #72 -: Ноември 21, 2009, 09:22:02 am »
Partizanka, и един стига мила! Ти само се успокой  и стойнастрана от депресииите. Това емционално състояние също пречи доста! Знам колко е дасадно и побъркващо, но ще стане! Поздарви и успех на всички!
« Отговор #73 -: Ноември 21, 2009, 21:01:25 pm »
Здравейте момичета,днес на 4 ти ден бях на преглед и док.видя,че няма киста.Започвам от днес с Клостила и се подготвям за 4 инсе.Питах док.има ли повод да се търси и в мен някакъв проблем,нужда от допълнителни някакви изследвания,след като не става вече три пъти.Мнението му категорично е,че не се налага.Припомни ми процента на успеваемост,но и аз като Цигу съм упорита и ще си ги карам докато стане.Не ми се ходи на Икси :(
Цигу,Бебо,къде сте момичета,минаха ли инсетата?
Меме,стискам палци  :crossfingers:
Бамзечестито :bighug:Толкова се радвам.От сърце ти желая леки и безпроблемни 9 месеца.
*
« Отговор #74 -: Ноември 21, 2009, 23:16:28 pm »
Моята втора инсеминация беше днес сутринта в 10. Много се бях обезкуражила и нацупила вчера, но днес всичко мина по-вода.
При кръвните изследвания вчера се оказа, че ЛХ е 106, тоест овулацията предстои всеки момент. И действително, днес на УЗ се видя, че големият фоликул отляво (25мм) се беше спукал през нощта. Двата по-малки вдясно са пораснали и ги измериха около 17-18мм, - можело и те да се спукат. Казаха ми обаче да не правя коремни преси (аз все питам...)
Инсеминацията я направи непознат лекар. Имаше проблем с катетъра заради "извивка" в шийката, та се наложи да го сменят. Отне по-дълго и беше по-болезнено от първото инсе. Прибрах се в къщи и цял ден лежа - събота е! Белким тоя път хване :)
Всички в клиниката днес бяха любезни и отзивчиви, макар че не бяха от познатия ми контингент. Дори помолих мъжа ми да ме придружи за пръв път, като в неработен ден; беше добре да види клиниката и да усети атмосферата.

bebo, май и при теб инсето трябваше да е тези дни.

pebals, mamido, Деси, да мине добре стиулацията при вас и да си отгледате по няколко зрели яйчица.

И от мен стиснати палци на Милена. :crossfingers: :crossfingers:
« Последна редакция: Ноември 21, 2009, 23:22:42 pm от cigularche »
« Отговор #75 -: Ноември 22, 2009, 02:24:05 am »
Бамзе, да не си успяла с инвитрото??Ако е така, честито и от мен, лека и прекрасна бременност , както и естествено раждане :bighug:
Мерси момичета, все така си чакам, слагам Утрогестан.Чак в сряда кръвен!
Късмет на всички!!
*
« Отговор #76 -: Ноември 22, 2009, 08:43:55 am »
Здравейте! При мен исето мина в петък. На един току що пукнат фоликул и един не , но този който не беше се пукнал беше по малък. Е постарахме се да го пукнем пък каквото стане. Късмет на всички
« Отговор #77 -: Ноември 22, 2009, 11:09:18 am »
Здравейте момичета!Надявам се да ме приемете във вашият отбор.Предстои ми инсеминация съвсем скоро.Утре ми е 3ти ден от цикъла и ще ходя при док.Надявам се всичко да е наред и да започнем да действаме.От вчера съм на Декапептил.Това ще ми е втора инсеминация-преди 8 години беше първата и сега имаме момченце.Надявам се всички скоро да се похвалим с положителни тестове.Пожелавам ви го от сърце! stork-boy
*

crow

• 2670
« Отговор #78 -: Ноември 22, 2009, 11:11:09 am »
Добре дошла Кокаленка. Да разбираме ли, че преди 8 години от първа инсеменация си забременяла и родила ? Това е чудесно ! Пожелавам ти и втората инсеменация да е също толкова ползотворна.
Между другото с какъв проблем сте ?
« Отговор #79 -: Ноември 22, 2009, 11:28:53 am »
CROW,здравей!Благодаря за пожеланието!Ние имахме късмет да стане от раз!При нас проблема е при мъжа ми и правихме хетероинсеминация.
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 11:30:40 am от кокаленка »