Деси, аз все пак не разбирам защо големият фоликул не се брои - пораснал и ще расте още, според мен се брои и още как.
Партизанка, и аз хич не съм доволна от тоя кломид. Една депресия ме гони... допускам да е от него. Най-много още един месец, и ще опитам гонадотропини. Но ти не се отчайвай и с един фоликул - стига да е добър, един стига.
При мен днес, 13ти ден, след стимулация с кломид (общо 500г за 4 дни), на ултразвук се видяха 2 фоликула: един двайсет и няколко милиметра (л), другият около 15-16 (д). Явно левият яйчник е по-ленив... предния месец десният произведе цели три големи фоликула.
Днес имам и положителен ову тест; още не знам за нивото на ЛХ от кръвния тест. Според сестрата, ако овулирам утре или в другиден, само големият ще се спука.
Инсето засега е планирано за неделя сутрин, след още един УЗ, но и този цикъл няма да предизвикваме овулация. Съгласих се единствено защото фоликулът е един.
Вече почвам да мисля, че целенасочено отбиват номера с инсеминациите в моята клиника, за да стигна до инвитро. Но ще имат да вземат... ще си карам на инсеминации поне до 10.